Tóth Gabi: Nincs mitől félnem!





Lehet szeretni vagy sem, az énekesnő új dala olyat ment rövid idő alatt, amire kevés példát látni: két hét alatt egymilliós letöltést hozott az Átkozott nyár című keserédes önvallomás.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.11.15.
Módosítva: 2023.11.15.
Tóth Gabi letöltés millió

Nem kérdés, hogy Tóth Gabi neve valamiféle „kattintásgenerátor” lett az elmúlt hónapokban. Mindegy, hogy milyen vonatkozású hír jelenik meg róla, kommentelők hada ugrik a hírre. A kiemelt érdeklődés idén augusztus elején indult azzal, hogy kiderült: az énekesnő és volt párja, Krausz Gábor külön utakon folytatják. Az egykori álompár szakítása szó szerint sokkolta a nagyérdeműt, az pedig, hogy időközben Gabi szerelmes lett egy profi táncosba, Papp Máté Bencébe, elementáris erővel csapta ki a biztosítékot azoknál, akik azt hiszik, hogy joguk van véleményezni egy számukra idegen ember (még akkor is, ha közszereplő) magánéleti döntéseit. De lám lám, minden rosszban van valami jó: az új dala iránt is elképesztő érdeklődés mutatkozik. 

Papp Máté Bence
Tóth Gabi és Papp Máté Bence a színpadon Fotó: Máté Krisztián

Végre kiöntheti a szívét  

Tóth Gabi magánéleti válsága – bár erre nem volt igény – közüggyé vált. A közösségi oldalakon egymást túllicitálva köpködtek, gyűlölködtek az emberek, a jóízlés és a véleményszabadság határait jócskán túllépő stílusban, minőségben és mennyiségben. De még ez sem tudta megtörni az énekesnőt, sőt! Gabi az elmúlt hónapokban a zenét választotta menedékül, a fellépései, a tévés szereplései, köztük a Sztárban sztár leszek! mellett egy olyan új dalon dolgozott, amiben elmesélheti, hogy mi is történt vele, és végre kiöntheti a szívét. Gabi, Szabó Zé zenei producert kereste meg, akivel számos közös slágert jegyeznek már, így nem volt kérdés, hogy az új muzsika is négykezes lesz. Bár a páros biztos volt abban, hogy jó dal születik, arra valószínűleg ők sem voltak felkészülve, ami végül történt: tömegek hallgatják meg. 

Támogatás 

Érdemes megjegyezni, hogy Gabi nem csak gyűlölködést kap. A róla szóló híreket azok is olvassák, akik szeretik és támogatják őt. Ezek a követők azok, akik a végsőkig kiállnak Gabi mellett és akik mindig örömmel veszik, ha az énekesnő egy friss slágert dob piacra. Nem véletlen, hogy az „Átkozott nyár” című opust is ilyen sokan meghallgatták

Ennek a dalnak a megszületése olyan volt, mint amikor végre kinyílik egy szelep, és kitódul rajta a felesleges gőz: megkönnyebbülésnek éreztem a születése pillanatát

 – mondta a Metropol megkeresésére, Tóth Gabi.

„Jólesett elénekelni, kiénekelni magamból. Az pedig, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen sokan sokan meghallgatták, külön öröm számomra. Persze tudom, hogy voltak, akik csak azért kattintottak rá, hogy keressenek valamit, amibe bele lehet kötni, de azokkal én nem foglalkozom. Számomra az a lényeges, hogy hány embernek tudtam boldogságot okozni vele. Mert ez a fontos, ezektől az emberektől kapok én is erőt.” 

Nehéz időszak van mögöttem, de ma már – nekik köszönhetően is – tudom, hogy nincs mitől félnem, hiszen megállom a helyem egy olyan világban is, ahol a gyűlölet hangos, a dicséret viszont halk.

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás