Szívszorító: teljesen tönkretette Sylvester Stallone életének legszebb napját az édesanyja





Sylvester Stallone végre megkapta a neki járó sikert, csillogást, de az édesanyja mindent elrontott számára.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.24.
Módosítva: 2023.11.24.
Sylvester Stallone Rocky (film) édesanya

Sylvester Stallone korunk egyik legnagyobb filmcsillaga, aki nélkül el se tudnánk képzelni Hollywoodot. Fiatalabb korában sokan nem hittek benne, alig kapott szerepeket, de a folytonos elutasítások ellenére sosem adta fel: megírta a Rocky című fantasztikus alkotást, és 1976-ban örökre megváltozott az élete.

Sylvester Stallone opens exhibition
Sylvester Stallone Fotó: Rolf Vennenbernd

Sylvester Stallone egy csapásra világsztár lett a Rockynak köszönhetően. Az alkotás 3 Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb filmnek járó arany szobrocskát is hazavihette, így azt hihetné az ember, hogy valószínűleg az volt a színész életének legszebb napja, hiszen akkor megkapta a szakma elismerését is, mondhatni hivatalosan is befogadta őt Hollywood – de sajnos nem volt felhőtlen a boldogsága.

Nemrég a lányai podcastjében szerepelt Sylvester Stallone, és elmondta, hogy az imént említett Oscar-gála volt élete legrosszabb napja, méghozzá az édesanyja miatt.

Sly anyukája nem igazán mutatta ki, hogy szereti őt, sőt, többször is elmondta neki, hogy sosem akarta megszülni. Ennek ellenére a világsztár őt hívta el az eseményre, mert azt akarta, hogy ott legyen élete legnagyobb napján.

Sylvester Stallone édesanyja azt mondta, hogy csak akkor megy el, ha viheti magával a fodrászát is. Sly viszont ezt a pluszjegyet nem tudta elintézni, mivel nagyon limitáltak voltak a helyek az Oscar-gálára, így végül az anyukája nem ment el, a színész pedig sosem fogja elfelejteni, hogy ez mennyire rosszul esett neki – azóta is élete legrosszabb napjaként tartja számon.

Persze utólag már könnyebb szívvel beszélt Sylvester Stallone a csalódásról, de azért érezni lehetett rajta, hogy meghatározó élmény volt ez számára, és sajnos nem éppen pozitív értelemben – viszont ebből is sikerült erőt merítenie, és igazi legendává vált az utóbbi évtizedekben.





 





Ezeket olvastad már?
Azt beszélik, ő lehet III. Károly király utódjának legfőbb tanácsadója

Azt beszélik, ő lehet III. Károly király utódjának legfőbb tanácsadója

Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás