Meghökkentő felvétel került ki Sylvester Stallonéról – Videó





Sylvester Stallone olyasmire vállalkozott, amit sokan nem néztek volna ki belőle, ráadásul a lányának is benne van a keze a dologban.



Megosztás
Szerző: B.J.
Létrehozva: 2023.09.14.
Módosítva: 2023.09.14.
Sylvester Stallone Sophia Stallone TikTok

Sylvester Stallone egy igazi mozis legenda, akinek olyan ikonikus filmes karaktereket köszönhetünk, mint például Rocky Balboa vagy John Rambo. A világhírű színész már sok-sok évtizede aktív és releváns, ráadásul most, 77 évesen is olyan foglalkoztatott és népszerű, mint a nyolcvanas, kilencvenes években, amikor igazán felkapottak voltak a hozzá hasonló akcióhősök, akik egyszemélyes hadseregként mészárolták a rosszakat.

TODAY - Season 72 Sylvester Stallone
Sylvester Stallone / Fotó: NBC / Getty Images 

Egészen elképesztő, hogy Sylvester Stallone még mindig tud újat mutatni, hiszen tavaly megcsinálta élete első sorozatát, a Tulsa királyát (amit egyenesen imádott a közönség), illetve először láthattuk őt szuperhősként a Szamaritánus című filmben – sőt, idén jött ki az első realityműsora is The Family Stallone címmel, amiben beleshettünk családja hétköznapjaiba.

Sokan csak kőkemény akcióhősként ismerik Sylvester Stallonét, ezért lepődtek meg annyian, mikor a család realityműsorából kiderült, hogy ő valójában egy nagyon vicces, érzékeny és okos ember, aki mindig tudja, hogyan lehet megnevettetni másokat – illetve hogyan lehet folyton a figyelem középpontjába kerülni.

Sylvester Stallone valójában teljesen más, mint a filmjeiben

Sylvester Stallone gyönyörű lányai örökölték édesapjuk humorát, nagyon jó kapcsolatot ápolnak. A legidősebb közülük a 27 éves Sophia, aki nemrég eléggé meglepte a követőit, ugyanis kirakott TikTokra egy videót, amin az édesapjával táncikál. Mondani sem kell, a felvétel rendesen megdöbbentette a színész rajongóit, hiszen egy olyan oldalát mutatta meg, amiről sokan nem tudtak eddig.

Akit érdekel, az itt megtekintheti a cuki, vicces családi videót, de előre szólunk, hogy utána már nem fogsz ugyanúgy tekinteni Sylvester Stallonéra, mint eddig:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás