Gyászol Sylvester Stallone, szívszorító üzenettel búcsúzott





Sylvester Stallone is megemlékezett a Rocky elhunyt sztárjáról.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.19.
Sylvester Stallone Burt Young gyász

Sylvester Stallone korunk egyik legnagyobb sztárja, akinek valószínűleg mindenhol ismerik az arcát az egész világon. Az általa írt, illetve a főszereplésével készült Rocky című film 1976-ban teljesen megváltoztatta az életét, szinte egy csapásra ő lett Hollywood királya, Rocky Balboa karaktere pedig örökre bevonult a filmtörténelembe, Magyarországon is rengetegen imádják a szériát.

Rocky V
Sylvester Stallone és Burt Young Fotó: Photo12 via AFP/AFP

Szomorú hírt kaptak ma a Rocky-rajongók, ugyanis kiderült, hogy 83 éves korában elhunyt Burt Young, aki a filmben Rocky szerelmének testvérét, Paulie-t alakította, a munkájáért pedig Oscar-díjra jelölték annak idején. A színészt még olyan filmekben láthattuk, mint például a Kínai negyed vagy a Volt egyszer egy Amerika.

Sylvester Stallone is búcsúzott

Természetesen Sylvester Stallone is megemlékezett a színésztársa haláláról, egy megható posztot rakott ki a közösségi oldalára ezzel a szöveggel:

A kedves barátomnak, Burt Youngnak. Egy elképesztő ember és művész voltál, nagyon fogsz hiányozni nekem és a világnak... Nyugodj békében.

Az Ázsia Expressz talán legbotrányosabb versenyzője, Alekosz is megemlékezett a Rocky elhunyt sztárjáról, és azt is belevette a búcsújába, hogy a színész egy hentest alakított a filmben, a botrányhős pedig nemrég eléggé nekiment a henteseknek.

Az egyetlen hentes, akit imádok. És ha valaki ezt is félreérti vagy kiforgatja, az tényleg elmehet már a búsba. Paulie alakítását és karakterét generációk szerették. Mai napig, havonta nézem valamelyik részt. Főleg télen! Köszönöm azt, hogy voltál

írta Alekosz Burt young halálhírére reagálva.

Itt lehet megtekinteni Sylvester Stallone búcsúposztját:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás