Nyertes Zsuzsa bajban van: Az édesanyjának kér segítséget





Nehéz időszak van a színésznő mögött, és a jelek szerint még közel sincs vége a pechsorozatnak... Zsuzsa idős, 84 éves édesanyja két hete eltörte a combcsontját, aztán tüdőgyulladást is kapott. Lujzi nénit ugyan hamarosan hazaengedhetik a kórházból, de szükség lenne előtte egy megfelelő rehabilitációs intézményre, ahol felerősítik.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.11.01.
Nyertes Zsuzsa idősellátás betegség segítségkérés édesanya

Nyertes Zsuzsa színésznő ritkán beszél a magánéletéről, most azonban kénytelen volt a nyilvánossághoz fordulni elkeseredettségében. Lujza mama, a színésznő édesanyja ugyanis balesetet szenvedett, ami több további problémát hozott magával. A 84 éves asszony az otthonában esett el pár héttel ezelőtt, azóta kórházban van. 

Nyertes Zsuzsa
Nyertes Zsuzsa édesanyja kórházba került (Fotó: TV2 )

Nyilvános segítségkérés 

Zsuzsa édesanyja egy egészen banális háztartási baleset áldozata lett, elcsúszott a kövön. 

Borzasztó heteken vagyunk túl...

 – mondta a Metropolnak a könnyeit nyelve Nyertes Zsuzsa. 

Anyu nem egyedül volt otthon, hála Istennek, amikor megtörtént a baj. Banális baleset volt, felmosták a konyhát és sajnos elcsúszott. 84 éves, a csontjai már nagyon könnyen törnek, így tulajdonképpen az is csoda, hogy "csak" a combcsontja tört el.

A színésznő és a család egy emberként segítik egymást ebben a nehéz időszakban. Zsuzsa egyik húga, aki Amerikában él, a baleset hallatán azonnal repülőre szállt, hogy itt lehessen az édesanyja mellett, a családtagok pedig felváltva járnak a kórházba látogatni. Sőt, azt is megszervezték már, hogy ki miben segít majd Lujza mamának, ha hazatért. A törés miatt azonban a 84 éves asszonynak rehabilitációra is szüksége lesz, amit nem lehet az otthonápolás keretein belül megoldani, így kell egy hely, ahova el tudják őt helyezni. Ebben kérte a színésznő a közösségi oldalai követőit, hátha tud valaki egy olyan rehabilitációsközpontot, ahol fogadják Lujza mamát. 

Segítsetek rehabilitálás kellene Anyunak, mert két hete eltörte a combcsontját. Megoperálták, túlélt egy tüdőgyulladást és most valahova mennie kell rehabilitációra. Pénzes is jó!

– írta Nyertes Zsuzsa a Facebook oldalán. 

Nyertes Zsuzsa
Nyertes Zsuzsa az ismerősei segítségét kéri (Fotó: TV2)

Mindent megtesznek 

A színésznőt rendkívüli módon megviseli, ami az édesanyjával történik. Az aggódó művésznő a könnyeivel küzd, ahányszor szóba kerül a téma, megviseli, hogy az anyukáját ilyen kiszolgáltatott állapotban kell látnia, illetve retteg attól is, nehogy még valami baja legyen. 

Nagyon nehéz ez... Az október elvileg a legszebb hónapunk, hiszen a kishúgom és a lányom is születésnapot ünnepel, de most sajnos elmaradtak a nagy családi bulik, mindenki anyu miatt aggódik. Nem szeretnénk semmi mást csak, hogy a lehető lejobb helyre kerüljön és gyógyítsák meg!

– mondta Zsuzsa, majd hozzátette: „Hálásak vagyunk azért, hogy a Kútvölgyi kórházban, ahol most a János kórház belosztálya működik, ilyen lelkiismeretesek az orvosok és a nővérek. Lujza mama nagyon jó helyen van, jól bánnak vele, mindent megtesznek, hogy felépüljön.”

Nyertes Zsuzsa anyuka
Zsuzsa és Lujza mama most nehéz időszakot élnek meg (Fotó: Bors)

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás