Nyertes Zsuzsa nagy bejelentést tett: párja 60. születésnapján kérte meg a kezét





Meglepő dolgokat mesélt Nyertes Zsuzsa az életéről, aki a Reggeli vendége volt. A műsorban a házasság fontosságáról társalogtak, amikor is a 64 éves színésznő váratlanul elárulta, hogy párja már évekkel ezelőtt megkérte a kezét.



Megosztás
Szerző: N.T,
Létrehozva: 2023.01.31.
Módosítva: 2023.01.31.
eljegyzés Nyertes Zuszsa szerelem

A dolog érdekessége, hogy a művésznő és párja egyébként már 48 éve él boldog párkapcsolatban, ám ez idő alatt mégsem házasodtak össze.

Nyertes Zsuzsa Fotó: Móricz István

Imádok esküvőkre járni, a sajátomra is elmennék szívesen. Lényeg az, hogy mostanság nem esküvőkre járunk, hanem temetésekre

mondta el Nyertes a Reggilben, ahol azt is elmesélte, hogy 16 évesen ismerkedett meg párjával, akivel azóta is együtt vannak. Mint mondta, dúlt köztük a szerelem, de emellett mindenki építette a saját karrierjét is, így csak 19 év múlva merült fel egyáltalán, hogy összeházasodjanak. A színésznő ekkor azonban már terhes volt, így pedig nem akart oltár elé állni. Ugyanakkor kihangsúlyozta, hogy

nekem a papír nem fontos, inkább a házasság szentsége: templomban, Isten előtt. Engem az zavar, hogy tulajdonképpen bűnös kapcsolatban élek 48 éve.

Majd a jött a nagy bejelentés is: elárulta, hogy eddig nem beszélt róla, de sor került már a lánykérésre, méghozzá a színésznő 60. születésnapján, amit családi körben ünnepelt.

Elvittek a kedvenc éttermembe, ahol egy kis különteremben voltunk. Megrendeltük az ételt, egyszer csak bejött a pincér, és behozott hatvan szál piros rózsát. Ott volt egy kis boríték, mondta, hogy az egyik vendég küldte. Kivettem a borítékot, kinyitottam, és az volt benne, hogy »Anyuci, leszel a feleségem?

mesélte meghatódva Nyertes Zsuzsa. A színésznő váratlan, ugyanakkor nagyon szép pillanatnak írta le az élményt, aminek a lánya és a húga is szemtanúja volt. Hozzátette, még nem házas, de ha férjhez menne, akkor azt biztosan titokban tenné.





 





Ezeket olvastad már?
Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás