„Továbbra is itt van velünk” – a túlvilágról kapott üzenetet a magyar színésznő





A színésznő nem kételkedik abban, hogy édesapja a túlvilágról vigyáz rá.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.09.21.
Módosítva: 2023.09.21.
Nyertes Zsuzsa üzenet túlvilág

Nyertes Zsuzsa három esztendővel ezelőtt, tragikus hirtelenséggel vesztette el édesapját, s nem múlik el úgy nap, hogy ne gondolna rá. Néhány héttel ezelőtt édesanyja születésnapját megelőző estén vele álmodott, sőt egy üzenetet is kapott tőle, amit az anyukájának írt versébe is belefoglalt.

„Továbbra is itt van velünk”

Tegnap éjjel Apuval beszélgettem
Kérte, hozzak egy szál rózsát helyette.
Elmondta, egész életében szeretett Téged.
S ha újrakezdhetné, akkor is veled élne!

 – idézte kérésünkre saját versének első sorait Zsuzsa, amit az édesapjával való álombéli találkozás ihletett.

Anyukámnak ez a harmadik születésnapja apukám nélkül, de lélekben továbbra is itt van velünk. Esténként, amikor kijövök a teraszra és felnézek a csillagos égre, akkor mindig érzem, hogy ott fenn, valamelyik csillagon ül és mosolyog ránk.

Sokan vannak, akik pontosan értik, hogy a színésznő mire utal, a hazai sztárvilágban többeknek szintén álmukban – sőt akár madár képében is megjelent már egy elhunyt szerettük.

Balázsovits Lajossal is álmodott

A szakemberek szerint ez elősegíti a gyász könnyebb feldolgozását és a veszteség elfogadását, főként azokban az esetekben, amikor nem adatik meg az elbúcsúzás lehetősége, legyen az családtag, barát vagy kolléga.

Meg kell, hogy mondjam, az álmaimban gyakran álmodom a színházzal kapcsolatban és nagyon sokszor ott vannak azok a kollégák is, akik már nincsenek velem, akikkel sokat játszottunk együtt. Az álmaimban sokszor találkozom Böröndi Tamással, Máthé Erzsivel, Géczy Dorottyával, Balázsovits Lajossal, akik olyankor még mindig ott vannak velünk a színpadon

 – mondta meghatódva és hozzátette, Balázsovits Lajosnak két nagyon szép szerepet is köszönhet. Az egyikben Marilyn Monroe-t alakította Arthur Miller Bűnbeesés című drámájában. A Nászinduló című előadásban pedig Psota Irénnel, Bárdy Györggyel és Tóth Enikővel játszott együtt.

Sajnos nem tudtam ott lenni Lajos temetésén, mert épp akkor voltam Olaszországban, de kifejeztem őszinte részvétemet Editnek és Almási Évának. Lélekben természetesen ott voltam, amikor örök nyugalomra helyezték őt. Sajnos az én koromban már sokaktól búcsút kell venni. Hála istennek, anyukám itt van velünk, magához képest jól van és nagy boldogság volt neki ez a születésnapi meglepetésköszöntés. Egyelőre minden szép és jó, pozitívan tekintek a jövőbe, mint mindig

– zárta gondolatait Zsuzsa, aki végtelenül hálás azért a mérhetetlen szeretetért, amivel családja, barátai, kollégái és nem utolsósorban a közönsége is elhalmozza.
 

 





 





Ezeket olvastad már?
Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

Kálloy Molnár Péter gyermekei kamaszkorba léptek: „Egyikük sem vágja ránk az ajtót!”

Kálloy Molnár Péter gyermekei kamaszkorba léptek: „Egyikük sem vágja ránk az ajtót!”

Jakupcsek Gabriella: „Igen, életem legnagyobb sikere”

Jakupcsek Gabriella: „Igen, életem legnagyobb sikere”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás