Nem számít a korkülönbség! Péterfy Borinak csapja a szelet a fiatal magyar zenész





A fiatal zenész igazi rocksztárnak tekinti Péterfy Borit, és a korkülönbség ellenére kifejezetten vonzónak is látja. Bár a két fél között nincs aktív kapcsolat, egy zenei együttműködésre nyitott lenne a Farm VIP egykori győztese, sőt a 2024-re irányuló bakancslistáján szerepel is a közös munka Borival. Fehér Holló beszámolt még álmatlanságáról és vadonatúj hobbijáról is.



Megosztás
Szerző: N. K.
Létrehozva: 2023.11.11.
Fehér Holló zenész Péterfy Bori

A zenész elmesélte meghatározó élményét, mikor látta egy Péterfy Bori koncerten, hogy az énekesnő a jelenlévő rajongók közül felhív a színpadra egy fiatal srácot, és kérdés nélkül megcsókolja. A jelenet óta kedveli, követi, és elismeri Bori munkásságát. Együttesével közösen egy dalt is írtak a nő tiszteletére. A nagy korkülönbség ellenére igen vonzónak látja Borit.

Péterfy Bori korunk igazi rocksztárnője, hasonlóan a Blahalouisiana frontemberéhez, Schoblocher Barbarához

– nyilatkozta Fehér Holló, és lelkesen hozzátette, mennyire megtisztelő, hogy Péterfy Bori is követi őt az online felületeken. Örömmel benne lenne egy közös zenei projektben is vele.

Odáig van Péterfy Boriért a fiatal énekes (Fotó: YouTube)

A zenész álmatlansággal küzd

A fiú korábban Instagramon közzétette, mire vágyik 2024-ben, a listában pedig (Péterfy Bori mellett) az álmatlanság leküzdése is szerepelt.

Minden zenésznek problémája van az álmatlansággal, mert más az életritmus. Ebben az iparban senki nem kel fel 12 óra előtt.

 – mondta Fehér Holló. Azonban megvannak már a saját technikái arra, hogy győzze le ezt a problémát. Elsősorban meditál, másrészt pedig próbálja minden napját egyre jobban, és részletesebben megtervezni. Főleg azért, mert volt már párkapcsolata, ami ráment a rendszertelen napokra. Azt is elárulta, hogy szüleinél is épp elég példát látott, hisz apukája hangmérnök, anyukája óvónő, házasságuk pedig a különböző életritmus miatt ment tönkre.

Fehér Holló bakancslistája (Fotó: Fehér Holló Instagram)

Új hobbiba kezd

Fehér Holló az utóbbi időben sokat foglalkozik 3D modellezéssel, ezért fellépéskor a vizuális megoldásokat már ő kivitelezi. A saját magával szemben állított kihívás új irányt vesz, és most egy online játékot szeretne létrehozni, ami a zenekarukkal, az NLP bandával kapcsolatos. Elmondása szerint az eddigi vizuális, 3D és fény építésben szerzett tapasztalatával ez már kivitelezhető lehet. A játék pedig az NLP világáról szólna, amit mint egy ajándéktárgy lehetne megvásárolni a fellépések helyszínén.





 





Ezeket olvastad már?
Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Fel kellett volna venni egy melltartót!” – friss fotókon a Házasság első látásra Bogija

„Fel kellett volna venni egy melltartót!” – friss fotókon a Házasság első látásra Bogija

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás