„Nem kettőnkről, hanem a gyerekekről szólt” – Törökországban nyaraltak Bódi Csabiék





Bódi Csabi nemrég Törökországban nyaralt. Rendhagyó utazáson van túl, ugyanis a szűk családon kívül útitársuk is volt. Ezúttal nem romantikus kalandban volt részük, a gyerekeknek szerettek volna kedvezni az utazással.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.11.17.
bódi csabi élménybeszámoló Törökország nyaralás

Egy előadó életében a nyár mindig a munkáról szól, így csak a hideg hónapokban nyílik lehetőség a pihenésre. Bódi Csabi a családjával nemrég tért vissza egyhetes, rendhagyó törökországi nyaralásából, ugyanis nem egyedül vágtak neki az útnak. Élményeiről a Metropolnak mesélt az énekes.

210917-77-KZ
Sokan átverték, lehúzták anyagilag, akkor azt gondolta, nem tud majd senki felé nyitni – Fotó: Knap Zoltán

Sajnos az egész család nem lehetett velünk, mert Csabika és a felesége, Szilvi hétköznap dolgoznak, közben nagy projektbe vágtak: házat építenek. Gina, Rómeó és Lilien mellett a fogadott testvéremmel és családjával utaztunk Törökországba. 

Nekünk ez egy teljesen új szituáció volt, ugyanis mi még a szüleinkkel sem voltunk soha nyaralni. 

„Talán csak az okozott némi nehézséget, hogy így Gina nem vetkőzött le bikinire, bár külföldön egyébként sem szokott ilyen lenge öltözékben mutatkozni – kezdte Csabi. „Igazából ez most nem kettőnkről, hanem a gyerekekről szólt. Olyan szállodát választottunk, aminek van saját vidámparkja. Minden este ott múlattuk az időt. Igyekeztünk minél több programot besűríteni az egy hétbe. Voltunk delfinshow-n, vásárolgatni, jártunk az óvárosban, és egy gyönyörű vízeséshez is ellátogattunk” – fűzte hozzá, majd elárulta, hogyan ismerkedett meg barátjával.

Volt az életemnek egy szakasza, amikor nagyon sok kihívást gördített elém a sors. Amikor a házat építtettem, sokan lehúztak, átvertek.

„Akkor azt gondoltam, soha nem lesz igaz barátom. Pláne, ahogy idősödik az ember, egyre bizalmatlanabbá válik, és nehezebben nyit mások felé. De tévedtem. Zsombival egy szoros lelki kapcsolat alakult ki, úgy tekintek rá, mintha a testvérem lenne. Nem roma származású ember, amit azért hangsúlyozok ki, mert a Jóisten előtt mindenki egyenlőként születik. Mindegy, hogy cigány, magyar, orosz vagy ukrán. Csakis jó és rossz emberek vannak” – fejtette ki az énekes.

Meglepetéssel készült édesapja születésnapja alkalmából (Fotó: Markovics Gábor)

Csabinak volt mit kipihennie, hiszen az elmúlt hónapokban megállás nélkül dolgozott.

Nagyon sűrű volt ez az év, nemcsak a sok koncert miatt, hanem hála istennek rengeteg televíziós műsorba kaptam meghívást. 

Sokat dolgozunk, ezért döntöttünk úgy, hogy egy kis időre megálljt kell parancsolni maguknak. 

„Most már szezonon kívül vagyunk, a 6-7 hétvégi buli száma átlagban háromra csökkent. Ilyenkor tudunk a stúdiómunkálatokra több időt fordítani, készülnek az új dalok és klipek. Nekem és apunak is hamarosan kijön az új videója, az egyik éppen a faterom születésnapján, december 12-én. Nótár Maryvel készítettük a nótát, így tisztelgünk az édesapukám előtt” – árulta el érdeklődésünkre.

notar mary-bodi csabi-01-BS
Nótár Maryvel közösen készített dalt édesapja előtt tisztelegve (Fotó: Bánkúti Sándor)

Csabi sosem bízott senkiben, éveken keresztül nem adta ki a kormányt a kezéből. Nem számolta, mennyi kilométert kell levezetni egy hétvégén. Most, hogy idősebbik fia felnőtt, minden megváltozott...

„Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy azt csinálhatom, amit igazán szeretek. Fárasztó, de inkább agyilag megterhelő. Hétvégente 1500 kilométert is megteszünk egyik fellépésről a másikra. 

Sokáig én vezettem, de a fiam felnőtt, és sok terhet levesz a vállamról. 

„Gyakran ő ül a volán mögé, és a hangtechnikát is ő csinálja a bulikon. Boldog vagyok, hogy tud segíteni nekem. Örülök, hogy ilyenkor 12-18 órákat együtt tudunk tölteni, hiszen különköltözött tőlünk a feleségével, így ezek a közös időtöltéseink” – mondta a büszke édesapa.

Itt nézheti meg a törökországi nyaraláson készült fotókat:





 





Ezeket olvastad már?
Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás