Bódi Csabi elárulta, mivel lepte meg a fiát ballagására





Bódi Csabi középső gyermeke elballagott az általános iskolából. A büszke édesapa elárulta, mivel lepték meg Rómeót.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.06.17.
bódi csabi ballagás ajándékozás

Befejezte az általános iskolát Bódi Csabi kisebbik fia. A ballagáson is túl vannak, ám most nem csaptak nagy bulit, a szűk család és néhány barát körében, kedvenc éttermükben ünnepelték Rómeót. A Ripostnak mesélt a büszke apuka a boldog napról és azt is elárulta, mivel lepték meg a 14 éves gyermeket.

Bódi Csabi fia, Rómeó
Rómeó hamarosan megkezdi középiskolai tanulmányait (Fotó: Bódi Csabi)

Arany karkötővel és nyaklánccal lepték meg Rómeót

"Most ugyanott álltunk, teli érzelmekkel, és rácsodálkoztunk, hogy a pici gyermek egy közel kétméteres nagyfiúvá cseperedett, pedig még csak 14 éves. Elég jó bizonyítvánnyal zárta az utolsó évet, nagyon okos, és elmondhatatlanul büszkék vagyunk rá."

Kíváncsian várom, hogy mit fog megvalósítani az életben. Tudom és bízom benne, hogy nagyon nagy dolgokat fog véghez vinni.

"Egy szín tiszta lélek, tele van szeretettel, önzetlenséggel, és még jóképű is. Azt az erőt, amit a Jóistentől kapott, biztosan jóra fogja használni. 14 éves, most neki kell az életét kialakítania, de mindenben mellette leszünk" – mesélte elérzékenyülve a családfő, majd azt is elárulta, milyen ajándékozási szokásaik vannak családjukban.

Nekünk nem az a fontos, hogy minél drágább legyen, sokkal inkább a gesztus, a megemlékezés, a jó szó, ami tiszta szívből jön számít. 

"A nagyszüleitől pénzt kapott, volt, akitől ajándékcsomagot, mi pedig az édesanyjával egy arany karkötőt és nyakláncot vásároltunk neki. Rómeónak mindene megvan, nincs szüksége egy újabb ruhadarabra" – mesélte Csabi.

Bódi Csabi felesége, fiukkal
Édesanyja is büszke Rómeóra (Fotó: Bódi Csabi)

Mindig is jó férj és családapa akart lenni

A Ripostnak azt is elárulta, bár a most történtek is megérintették, de még az ennél is nehezebb momentum majd csak néhány év múlva következik be.

"A fiúk szempontjából sokkal könnyebb, a kislányomnál viszont el nem tudom képzelni, hogyan fogom ezt megélni. A megszületése utáni első percben már az jutott eszembe, mi lesz majd az esküvőjével. Nekem az egy óriási fordulópont lesz az életemben, mert azon túl, hogy mindig arra törekedtem, hogy jó férj, családapa legyek, és szeretettel támogassam a szüleimet, a legfőbb célom elérni a kislányom esküvőjét. Megtalálni neki a tökéletes partnert, majd a Jóistent kérjük, hogy segítsen egymásra találni a leendő vejemmel. Ez a pillanat egyet jelent majd a nyugdíjba vonulásommal, utána jöhet bármi" – mondta.

 





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás