„Most is kiderült: mindig van lejjebb” – Jakupcsek Gabriella felháborodottan üzent





A népszerű műsorvezető kőkeményen beleáll a témába.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2023.11.10.
Módosítva: 2023.11.10.
Jakupcsek Gabriella instagram rendőrség feljelentés

Nem először élnek vissza Jakupcsek Gabriella nevével, képmásával a csalók, akik mindenféle hangzatos ígéretekkel megtámogatott, minimum gyanús, gyógyulásokat, egészségügyi javulásokat ígérő portékákat próbálnak eladni vele. „Legelőször 3 évvel ezelőtt tettem feljelentést a rendőrségnél” – írja legfrissebb Instagram-bejegyzésében a népszerű műsorvezető.

Jakupcsek Gabriella (Fotó: Hagymási Bence)

Jakupcsek az Instagram-oldalán nevez meg több olyan terméket, amelyet az engedélye nélkül vele reklámoznak. 

„(...) nektek jelzem, itt, hogy a legutóbbi három termék Uromexil, Germivir és Depanten névre hallgat. Köszönöm, hogy egyre többen figyelmeztettek a hasonló tartalmakról, és a jövőben is kérem, hogy segítsétek a munkánkat az internetes csalók elleni harcban. És ne felejtsétek, ehhez ti is kelletek; ne dőljetek be az ilyen teljesen valószerűtlen álhirdetéseknek!”

– figyelmeztet. Majd így folytatja:
„Mint az oldalamon már többször, videóban is felhívtam a figyelmet erre az ijesztő és veszélyes jelenségre, amikor is rémisztő betegségekre »csoda gyógyírt« kínálnak, most is megteszem. Amit az oldalamon láttok, az, és csakis az a valós együttműködés, ha valamilyen termékhez a nevemet adom, az a social media oldalaimon biztosan megjelenik majd. Minden más kamu.”

Bár úgy tűnik, Jakupcsek Gabriella szélmalomharcot folytat a nevével, fotójával visszaélő csalók ellen, nem adja fel, és tovább küzd! 
„Legyetek nagyon óvatosak, szkeptikusak, mert mint most is kiderült: mindig van lejjebb. Amikor azt hiszem, hogy a legfelháborítóbb csalás már megtörtént, újra és újra jön valami, ami felülmúlja az előzőt. A mostani az eddigiek legalja, ráadásul ordít róla, hogy csalás. A montírozott kép annyira dilettáns, abszurd, már-már nevetséges kategória, hogy aki ezt elhiszi, azon már sajnos nem tudok segíteni. Pedig higgyétek el, szeretnék. Felháborít, hogy rászoruló, beteg embereket vernek át ezek a csalók, kihasználva a jóhiszeműségüket és kétségbeesésüket! A gyanús tartalmakat kezeljétek fenntartással, egészséges gyanakvással a jövőben is, és betegség esetén forduljatok szakemberhez, orvoshoz! Köszönöm.”
– írja a népszerű műsorvezető. 





 





Ezeket olvastad már?
Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

Eláll a lélegzet: Bikiniben végzi a fekve nyomást a Fehér Lótusz szexi sztárja

Eláll a lélegzet: Bikiniben végzi a fekve nyomást a Fehér Lótusz szexi sztárja

Házasság első látásra: „Gáz!” – kiakadtak a rajongók Peti nyaralós fotója láttán

Házasság első látásra: „Gáz!” – kiakadtak a rajongók Peti nyaralós fotója láttán

„Billents engem fenékbe!” – meglepő dolgot kért Oszvald Marika T. Danny-től

„Billents engem fenékbe!” – meglepő dolgot kért Oszvald Marika T. Danny-től

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás