Hunyadi Donatella elárulta, miért nem Kiszel lett a vezetékneve





Hunyadi Donatellát kiskorában ismerte meg az ország. Akármilyen kép is alakult ki róla akkor, most abszolút pozitív irányba billent a mérleg: az őt övező szeretetből pedig sokat kritizált édesanyjának is jut.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.11.29.
Kiszel Tünde Hunyadi Donatella Dancing with the Stars Vezetéknév

Hunyadi Donatellát az egész ország zárta szívébe néhány hét alatt. Kiszel Tünde lánya egészen kiskorában, édesanyja révén akarva-akaratlanul is rivaldafénybe került, amitől később szándékosan elzárkózott. Néhány hónappal ezelőttig.

293A0448
Hunyadi Donatella elérte, amit szeretett volna: a Dancing with the Starsban, Bődi Dénes oldalán egy ország ismerte meg, milyen is ő valójában Fotó: Szabolcs László

Donatella miatt jobban kedvelik Tündét

A csinos, tanult nővé érett, 22 éves Donatella az elmúlt években sok felkérést kapott különböző műsorokba, amiket ő rendre visszautasított. A Dancing with the Stars esetében azonban kivételt tett, s utólag visszanézve egyáltalán nem bánja ezt. Teljesült a vágya: az ország már nem csak „Kiszel Tünde lányaként, Donatellácskaként” emlegeti, hanem alanyi jogon, saját nevén. Ennek pedig váratlan hozadéka is volt.

Donatella Hajdú Péterrel töltött néhány órát kamerák kereszttüzében beszélgetve, ahol sok mindenre fény derült. A Zeneakadémián végzett lány a pénteken debütáló Frizbiben elárulja: azáltal, hogy őt megismerte és megszerette a közönség, sokat kritizált édesanyjához is máshogy állnak már.

Szeretnék példát mutatni azzal, hogy híres ember gyermeke vagyok, mégis normális lettem

– fogalmaz nevetve. „Mindig megkapom, hogy sosem gondolták volna, hogy édesanyám lányaként én ilyen vagyok. És hogy ez mennyire pozitív, és emiatt pozitívabban ítélik meg édesanyámat is – árulja el az előzetesben az új tapasztalatait Donatella, aki a táncos showműsor középmezőnyében végzett profi táncos párjával, Bődi Dénessel.

Kiszel Tünde és lánya
Donatella az egyik táncát édesanyjának, Kiszel Tündének ajánlotta a Dancing with the Starsban Fotó: Máté Krisztián

„Negatív bélyeg lenne rajtam”

Míg Donatella édesanyjának kilétével mindenki tisztában van, édesapja személyéről kevesebb szó esik. Ennek apropóján Donatella a műsorban mesél a vezetékneve eredetéről is.
Születésekor édesanyja a Kiszel vezetéknevet kizárta:
Az én érdekemben. Úgy érezte, ez egy negatív bélyeg lenne rajtam – fedi fel a modellkedéssel is foglalkozó lány, aki további részleteket árul majd el a péntek este debütáló Frizbiben.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás