Hihetetlen sztorit árult el Csuti: Elsírta magát egy randin





Félresikerült első randijáról mesélt Csuti.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.04.
Csuti első randi sírás

Szombaton a negyedik élő showjához érkezik a Dancing with the Stars. A még versenyben lévő hét páros különleges estére készül, ugyanis a 100. születésnapját ünneplő Disney-vel együttműködésben a legnépszerűbb ikonikus mesék elevenednek majd meg a színpadon. Ráadásul különleges vendégek is érkeznek a stúdióba, Kardffy Aisha pedig a Dancing with the Starsban mutatja be a vadonatúj Kívánság című Disney film betétdalát. 

Csuti kínos pillanatot osztott meg az életéből Fotó: MK

Hatalmas randibakit követett el Csuti

A párosok ismét arra készülnek, hogy lenyűgözzék a zsűrit és a nézőket: Radics Gigi és Baranya Dávid A kis hableány, Király Linda és Suti András a Herkules, Hunyadi Donatella és Bődi Dénes a Mulan, Marics Peti és Stana Alexandra a Coco, T. Danny és Lissák Laura az Aladdin, Krausz Gábor és Mikes Anna A szépség és a szörnyeteg, míg Szabó András Csuti és Tóth Katica a Tarzan egy-egy betétdalára táncol majd. Az üzletember nem titkolja: imádja a meséket.

„Nekem óriási gyermekkori visszaemlékezés volt az egész hét és a Tarzan különösen – árulta el a TV2 kamerája előtt Csuti. Majdnem azt mondtam, hogy ennek a mesének van felnőtt filmes verziója is, de szóval készült belőle rendes film is. Nekem a kedvenc Disney mesém a Coco, az egy hihetetlenül aranyos történet, na és legnagyobb kedvencem a Tarzan. Nagyon sok rajzfilmen tudok sírni egyébként, rendesen be tudok könnyezni ezeken. Ott van rögtön az Oroszlánkirály, azon minden egyes alkalommal elsírom magam. De anno még a Kis hableányt is megkönnyeztem. De nem csak meséken, filmeken is simán elerednek a könnyeim, ilyen a Ghost, meg a Távkapcs.”

A sztárapuka utóbbiról azt is elmesélte, hogy évekkel ezelőtt neki ez randi filmje volt. Meghívta a leányzót moziba, egy jó vígjátékot akart vele megnézni. 

Gondoltam az első alkalommal teljesen jó lesz. Mindenki végigröhögte a filmet, egy hülye barom, a nyolcadik sorban, hangosan visítva zokogott, na az voltam én. A hölgy, akivel randiztam, nagyon furán nézett, nem is lett belőle második találkozás!

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás