Csuti vallomása: „Túl hamar alakítottak ki rólam negatív képet, nem hittek bennem és abban, hogy egyedül is tudok érvényesülni”





Táncba rejtett üzenetek: a Dancing with the Stars párosai mind ajánlják valakinek a szombati produkciójukat. Csuti azoknak int be, akik nem hittek benne, s nem hitték, hogy egyedül is tud érvényesülni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.28.
Csuti Tóth Katica Dancing with the stars

Szombaton újra táncra perdülnek kedvenc hírességeink, a párok ezúttal extra kihívás elé néznek. Ugyanis mindenki ajánlja majd valakinek a Dancing with the Stars-beli produkcióját. Szabó András Csuti például azoknak üzen, akik nem hittek benne, és abban, hogy egyedül is tud érvényesülni.

Csuti nagyon élvezi, hogy alanyi jogon bizonyíthat egy showműsorban. (Fotó: Markovics Gábor / Bors)

„Nincsen ingyen ebéd"

Szerencsére népes baráti kört tudhatok magaménak mind a való életben, mind a social médiában” – kezdett bele a Metropolnak nyilatkozva Csuti. 
Ha az ember vállalja az ismertséget, annak bizony vannak hátulütői is. Nincsen »ingyen ebéd«, nem lehet csak a jót kivenni belőle. A jó együttműködések, a jó fizetés kecsegtető, de vele jár, hogy lesznek rosszakarók is. Ezt eleinte elég nehezen viseltem” – ismerte el, majd hozzátette: a tévéműsorokban való szereplés is kétélű fegyver. Csuti úgy érzi, hogy mikor korábban egy páros realityben szerepelt, sokan téves képet alakítottak ki róla.

Úgy éreztem, sokan félreismertek, és az alapján ítéltek meg, amit egy bizonyos tematika szerint összevágott tévéműsorban láttak rólam. Túl hamar alakítottak ki rólam negatív képet, nem hittek bennem és abban, hogy egyedül is tudok érvényesülni

– fejtegette Csuti.

„A legfontosabb, hogy Katicának megfeleljek"

A Farm VIP-ben már bizonyíthattam, és nagyon sok visszajelzést kaptam másoktól arról, hogy félreismertek, kellemesen csalódtak. Így van ez most a Dancing with the Stars-szal is, nagyon jó érzés, hogy ilyen sokan szavaznak rám, ránk. Pillanatnyilag egyébként a legfontosabb, hogy Katicának megfeleljek” – fogalmazott az üzletember, utalva profi táncpartnerére, Tóth Katicára. A táncosnő hétről hétre igyekszik kihozni a maximumot a műsorban Csutiból, aki nagyon élvezi ezt a fajta csillogást és szórakoztatást.

Az első adásban bécsi keringőt táncolt a páros, azután country-t. Vajon mivel készülnek most szombatra? (Fotó: Szabolcs László / Bors)

Péntek délelőtt lezajlott a főpróba, szerintem nagyon jól sikerült, akár ebben a pillanatban is indulhatna az élő show– tette hozzá magabiztosan Csuti, majd elárulta, már az első két produkciójuk, a keringő és a country is nagyon eltérő volt, mint mondja: észak és dél – s ezúttal megint a szélrózsa másik irányába kalauzolják el a nézőket.





 





Ezeket olvastad már?
Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Pattanásig feszült a királyi család: azonnal hazatér Harry herceg

Pattanásig feszült a királyi család: azonnal hazatér Harry herceg

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás