Önbizalomhiánnyal küzdött a Sztárban sztár leszek! dögös énekesnője





Halász Rebekának rengeteg mindent adott a Sztárban sztár leszek!, köztük a magabiztosságot is.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.29.
Módosítva: 2023.11.29.
Halász Rebeka TV2 Sztárban Sztár leszek!

Javában dübörög a Sztárban sztár leszek!, ahol rengeteg tehetséggel találkozhattak a nézők a negyedik évadban is. Az ország legnagyobb házibulijában méretteti meg magát Halász Rebeka is, akit a kilencedik adás után csíptünk el a színfalak mögött. A feltörekvő énekesnő hosszan beszélt arról, hogy mit adott számára a műsor és azt is megosztotta, hogy mi ad számára erőt a verseny folyamatában.

Rengeteget adott a műsor Halász Rebekának Fotó: Szabolcs László

Megváltoztatta a műsor

Rebekát a veszélyzónából juttatták tovább a nézők az elődöntőbe, a fiatal tehetség pedig nagyon izgult a továbbjutása miatt, ugyanis elmondása szerint már most rengeteget adott neki a műsor és szíve szerint meg sem állna egészen a döntőig. A fiatal szépség elárulta a Metropolnak, hogy teljes személyiségbeli átalakuláson is keresztülment a műsor kezdete óta.

Önbizalomhiánnyal jöttem ide a műsorba. Voltak olyan problémáim, hogy amikor először színpadra léptem, meg sem mertem szólalni. Most már sokkal felszabadultabb vagyok, illetve már azt is érzem, hogy a produkciók alatt elkezdett kijönni a valódi énem

árulta el Rebeka, aki azt sem tagadta, hogy korábban nagyon sokan bántották őt, mert előítéletesek voltak vele csinos külseje miatt.

Rajongóiból merít erőt

Arról is érdeklődtünk a fiatal tehetségnél, hogy van-e esetleg számára egy olyan kedves személy, aki hétről hétre támogatja őt. Rebeka ügyesen kitért a válasz elől, ami érthető is, hiszen a tehetséges szépség az élő show-k forgatása előtt szakított vőlegényével, így biztosan idő kell még számára, hogy rendezni tudja a gondolatait szerelmi téren. Mindazonáltal azt fontosnak tartotta kiemelni, hogy mennyire hálás minden szavazatért.

Rengeteg bátorító üzenetet kapok és nagyon sok kedves szót, és nagyon hálás vagyok értük. Nekem ezek nagy erőt adnak, hogy folyamatosan látják bennem a jót és kiemelik a pozitív tulajdonságaimat. Én ezekből csak erőt merítek!





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás