T. Danny vallomása: egyszer fent, egyszer lent!





A Dancing with the Stars ötödik adása is tartogatott bőven meglepetést és drámai perceket, T. Danny és partnere most először veszélyzónába kerültek. Ami azért is meglepő, mert ők kaptak idén először 10, és először maximum pontot… A tehetséges énekes a Metropolnak elárulta: kettős érzelmek vannak benne!



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.11.20.
T. Danny betegség Dancing with the stars veszélyzóna

A DWTS ötödik adásának végén a közönség szavazatai által Radics Gigiék, Hunyadi Donatelláék és T. Dannyék kerültek a veszélyzónába. A zsűri közülük az énekest és táncpartnerét mentette meg.

T. Danny szó szerint a levegőben érezte magát / Fotó: MG

T. Danny: Vér, verejték árán is táncolok!

Alaposan feltekerte a páros a hőfokot a stúdióban, olyan érzéki kortárs táncot mutattak be. Hatalmas vastapssal és hangos ujjongással fejezte ki a végén tetszését a közönség, és ezzel most a zsűri is egyetértett, hiszen megszületett a negyedik évad első maximumpontszáma. Juronics Tamás ugyanis végre úgy érezte, hogy egy páros igazán megérdemelte az első tízes pontszámát. De hogy ezután hogyan kerültek veszélyzónába, T. Danny sem érti.

„Sikerült a 30 pont, ami miatt nagyon boldog vagyok – kezdte nagy mosollyal az arcán az énekes. – Amikor felfogtam, hogy max. pontszámot kaptunk, valahol megkönnyebbülést is éreztem az örömön kívül.” 

A megkönnyebbülést azért, mert elképesztően sokat dolgoztunk ezzel a koreográfiával, és úgy mindennel az elmúlt hetekben, vér, verejték árán, szó szerint, a térdeim is sajognak, de most már semmi nem számít, mennünk kell tovább, itt van az elődöntő, megint sok munka jön, és bízom benne, hogy a munka eredményét majd meg is tudjuk mutatni! Őszintén megmondom, váratlanul ért, hogy a 30 pont után a kiesés szélén álltunk, nem gondoltam volna. De az élet ilyen, egyszer lent, egyszer fent! De örülök, hogy a lentből most újra fel tudtunk menni, és így van lehetőségünk még feljebb menni!

Fantasztikus produkciójukra 30 pontot adott a zsűri / Fotó: MG

„A betegség sem állított volna meg”

T. Danny egész héten köhögött, beteg lett, de így is végigcsinálta a próbákat és a műsort is. Ha rajta múlik, nem is árulta volna el, hogy mi a helyzet, de a kicsit rekedt hangja és köhögése igen.

„Igen, az nagy hátrány volt, hogy a tüdőmet is kiköptem, úgy köhögtem egész héten. De szerencsére még sikerült csírájában elfojtani a dolgot, kaptam gyógyszert, nem csúcsosodott ki a betegség, most azért egy kicsit még érzem. Csalódott lettem volna, ha ez állít meg. Most is mentem, mint a gép, és sikerült is elérnünk azt a célt, amit kitűztünk!”





 





Ezeket olvastad már?
Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás