Berki Mazsi cumisüveggel a kezében tett fontos bejelentést





Nagyon igyekszik jobbá tenni kislánya életét.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.11.06.
Berki Mazsi műanyag cumisüveg döntés egészség

Berki Mazsi érthetően komoly érzelmi válságba került Berki Krisztián másfél évvel ezelőtti halálakor. Noha a házaspár kapcsolata az utolsó hónapokban megromlott, közös gyermekük révén is kötődött Krisztiánhoz. Azóta a kis Emmácska lett a sztáranyuka legféltettebb kincse és egyben a szívéhez legközelebb álló személy is. Így nem is csoda, hogy minden téren szeretné jobbá tenni az életét. 

mazsi
Berki Mazsi / Fotó: Máté Krisztián

A lassan kétéves kislány esténként még mindig fogyaszt tápszert, így Mazsi egy fontos döntést hozott meg: a műanyag cumisüveget lecserélte a sokkal egészségesebb üvegfalúra. 

A kisbabák a műanyag cumisüveg használatának módja és egyéb környezeti hatások miatt, akár 2600-szor több mikroműanyagot fogyaszthatnak el naponta, mint egy átlagos felnőtt – hangzik el a fontos információ Mazsi Instagram-vidójában, amit ide kattintva tekinthetsz meg. 

Megmondom őszintén, ha korábban tudtam volna ezt az információt, akkor sokkal, de sokkal hamarabb beszerzem az üveg cumisüveget az én drága Emmácskámnak

 – árulta el Berki Mazsi Instagram-vidójában, aki hozzátette: egyáltalán nem drágább ez az egészségesebb kivitelnél. 

Emmácskám egyébként mind a mai napig fogyaszt tápszert. Ezzel az üveggel próbálom egy kicsit jobbá tenni az ő kis életét, és próbálok tenni az egészségéért ezen az úton-módon is. Óvjuk együtt a környezetünket, és próbáljatok meg ti is tenni az egészségetekért és azért, hogy minél tovább megőrizhessük a Földönket

– tette hozzá. 

Egyébként hiába a pozitív üzenet, rengeteg ítélkező hozzászólás érkezett Mazsi videója alatt. Többen azért támadták be, mert szerintük nem való a babáknak üveg, ráadásul még el is törhet. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás