RETRO RÁDIÓ

"Nagyon kevés az idő": Kóbor János üzenhetett Lénának az égből

Egy hetet kapott Kóbor János lánya, hogy felkészüljön és a legjobb legyen.Megosztás
Szerző: Eve
Létrehozva: 2023.10.28.
Kóbor Léna Mecky esemény Omega énekesnő

Ezerrel pörögnek az események a 16 éves leányzó életében.  Kóbor János Mecky lánya ugyanis, ismét hatalmas fába vágta a fejszéjét. Hiszen csak nemrégiben, fél évvel ezelőtt debütált Léna, mint színházi énekesnő, prózai színész az Omega, Gyöngyhajú Lány balladájában, máris újabb nagy feladattal találta magát szemben.

Egymás után érik a csodás feladatok utol Lénát Fotó: Máté Krisztián

"A papa biztosan nagyon nevet most!"

A fiatal lány úgy él, akár egy felnőtt, hiszen a tanulmányai mellett, minden szabadidejét színházi vagy táncpróbákkal, énekórán tölti.

Teljesen beszippantott a színházi musical világa, már vagy 15 előadáson vagyunk túl, hiszen május végén kezdtem el. Egyre jobban élvezem!

– mondta Léna a minap a Mokkában.  Hatalmas feladat ez egy ilyen fiatal lánynak, azonban imádja, ha pörög körülötte az élet. Most pedig, úgy tűnik, egy újabb szereppel is meg kell birkóznia. 

– Felkértek, hogy egy újabb darabban is játsszak, és nagyon kevés az idő: jövőhéten pénteken lesz az első előadás, de még csak most tudtam meg, hogy szerepet kaptam benne. Hihetetlenül gyorsan kell betanulnom. hétvégén lesznek a próbák, így most nagyon izgulok, hogy meglegyen! – mesélt tovább a tini, akinek tehát nincs sok vesztegetni való ideje, a jól akar majd szerepelni. Persze, ha apukájára ütött, maximalistaként teljesít majd. Muszáj is lesz neki, hiszen egy igazán állat szerepet kapott.

Volt, hogy "Kisrókának" becézte lányát Mecky Fotó: Máté Krisztián / Ripost

A Vadak Ura az új darab, melyben Léna egy vadállat bőrébe bújik a színpadon.

"A papa biztosan nagyon nevet most!" (nevet) Egy rókalány szerepét osztották rám, egy hatalmas jelmezben kell játszanom a rókát, és nagyon izgalmas lesz, mert végre megmutathatom a tánctudásom is!

 – tette hozzá lelkesen a lány, akinek meggyőződése, hogy megboldogult apukája jót derül most ezen, ugyanis a rókakoma nagy szerepet játszott a közös életükben.

– Amikor kicsi volt Lénácska, Meckyvel éppen a Balaton voltunk, ő babakocsiban aludt. Észrevettük, hogy egy hatalmas róka settenkedik a kocsi körül körbe-körbe. Mecky egyébként is többször hívta már azelőtt is Lénát kisrókának a haja miatt, hát ezentúl meg aztán sokáig az volt a beceneve: kisróka. Nevettünk, hogy a nagy róka jött megnézni a kisrókát! – fűzte hozzá ezt már Kóbor-Deme Zsóka nevetgélve, hiszen lányával együtt úgy hiszik, ez az új szerep, csakis egy "égi jel" lehet...

 

 

Ezeket olvastad már?
Sosem láttuk még ilyen nagynak Tolvai Reni mellét

Sosem láttuk még ilyen nagynak Tolvai Reni mellét

„Szörnyű és büdös” – kitálalt a kolléga Meghan Markle-ről

„Szörnyű és büdös” – kitálalt a kolléga Meghan Markle-ről

„Ez a kötelességem” – órákkal férje halála után színpadra lépett a Jászai Mari-díjas magyar színésznő

„Ez a kötelességem” – órákkal férje halála után színpadra lépett a Jászai Mari-díjas magyar színésznő

Elképesztő hasonlóság: megmutatta ritkán látott fiát a magyar színész

Elképesztő hasonlóság: megmutatta ritkán látott fiát a magyar színész

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás