Ikertornyok: Marics Peti barátnője megszólalásig hasonlít a Kylie Jennerre





Kovács Gyopárt eleinte Tóth Andihoz hasonlították, sokaknak feltűnt, hogy Marics Peti barátnője sokkal inkább Kylie Jennerre hajaz.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2023.10.03.
Kovács Gyopár hasonlóság Marics Peti kylie jenner

Valóigaz, a mai napig nem tisztázott, hogy Marics Peti és Kovács Gyopár hányadán áll egymással. Csupán az apró jelekből, és a barátok elszólásaiból lehet sejteni, hogy még egy párt alkotnak. Gyopár ugyanis többször felbukkant már a ValMar koncertjein, illetve Valkusz Milán barátnőjével, Petrával is sokat lóg. Ám ezúttal nem ez foglalkoztatta leginkább a netezőket, hanem az, hogy Marics Peti barátnője mennyire hasonlít az egyik külföldi világsztárra legújabb fotóján. 

Kovács Gyopár és Marics Peti kapcsolata kapcsolatát sok pletyka övezi. (Fotó: Bors)

Ikertornyok

Igaz, hogy elsősorban mindenki Tóth Andi hasonmásának titulálta, azonban ha jobban megvizsgáljuk, inkább Kylie Jennerre hajaz. Gyopár a világsztárhoz hasonlóan sminkel, sőt még a stílusukban is akad párhuzam. Mondhatni, a színésznő nagyon ügyesen elvegyülhetne a Kardashian-Jenner klánban, bár az is igaz, hogy ő a természetes szépséget képviselné a többiek között. Illetve némi kultúrát is vinne a milliárdos családba, tekintve, hogy már évek óta elismert színésznője kis hazánknak. 

Ám nem csak nekünk tűnt fel a hasonlóság, de a kommentelőknek is. Marics Peti barátnője ugyanis számtalan üzenetet kapott, hogy akár a világsztár elveszett testvére is lehetne. 

Kylie Jenner jutott eszembe először, ahogy ránéztem a fotóra. Aztán megláttam a nevedet. Brutál a hasonlóság 

- fogalmazott valaki az elsők között, majd következtek a többiek. 

„Gyönyörű vagy, azt hittem, hogy Kylie Jenner van a képen" - írta egy másik rajongó. 

Kíváncsiak voltunk, hogy mit szól mindehhez Gyopár, azonban a megkeresésünkre nem reagált a színésznő.

Íme, Gyopár képe...

Itt pedig Kylie Jennert láthatjátok:





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás