„Nincs időm a lányokra” - Megszólalt szakítása után a Sztárban Sztár leszek! szépfiúja

Tasi Dávid jelen pillanatban a saját fejlődésére szeretne koncentrálni a csajozás helyett.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.09.04.
Tasi Dávid TV2 Sztárban Sztár leszek!

Tasi Dávid gyakorlatilag felrobbantotta a TV2 stúdióját a Sztárban Sztár leszek! első válogatóján. A fiatal tehetség Kállay-Saunders András Running című slágerével rukkolt elő, amivel azonnal sikert aratott.

Tasi Dávid nemrég szakított a párjával / Fotó: TV2

A Mesterek természetesen nem mentek el szó nélkül amellett sem, hogy az énekes esztétikai szempontból is színpadra termett, nem igazán lehet belekötni a megjelenésébe. Majka fel is tette neki a kérdést, hogy mi a helyzet a szebbik nem képviselőivel, amire Dávid bevallotta, hogy nemrég szakított a kedvesével, így jelenleg nem foglalt a szíve.

Inkább a karrierjére koncentrál

A Metropol megkereste Dávidot, aki elárulta, hogy már túl van a nehezén, lezárta a múltat, és bár csak egy hónapig volt együtt a szóban forgó hölggyel, a románc nagyon intenzív volt, rövid idő alatt is nagy érzelmeket éltek meg.

„Túl gyorsan történtek a dolgok ebben a kapcsolatban, bár csak egy hónapot voltunk együtt, igen nagy érzelmeket éltünk meg, de már túl vagyok rajta, lezártam. Azért sem volt könnyű, mert távkapcsolatban voltunk, én Budapesten tevékenykedem, ő vidéken” - sóhajtott Dávid a Metropol megkeresésére.

Az énekes azt is bevallotta, hogy jelenleg inkább a karrierjére és a Sztárban Sztár leszek!-re szeretne koncentrálni.

Nincs időm lányra! Azt vettem észre, hogy ha párkapcsolatban vagyok az teljesen elviszi a fókuszt, abszolút az kerül előtérbe, és nem saját magamra koncentrálok. Ezért most úgy vagyok vele, hogy saját magamra és a személyes fejlődésemre szeretnék összpontosítani és nem keresek mindenáron párkapcsolatot, most nem ez a legfontosabb dolog az életemben” - összegezte Dávid, aki úgy véli, ha betoppan az életébe a nagy szerelem, azt úgyis észre fogja venni, de siettetni semmit nem lehet.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás