Madár Vera nagy szenvedélyéről vallott - “Több ezer parfümöm van"





A Jóban Rosszban egykori színésznője bevallotta, bolondul a parfümökért, számát se tudja, hány termék sorakozik az otthonában.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.09.15.
Madár Vera parfüm szenvedély

Madár Vera egyik nagy szenvedélyéről mesélt. Két évvel ezelőtt egy hiánypótló videósorozatot indított, amelyben különböző parfümöket mutat be, s nem csak az illatokról, hanem azokhoz kapcsolódó érdekes történetekről is beszél. A színésznőt arról kérdeztük, hogyan és mikor alakult ki nála a parfümök iránti szenvedélye.

„A 80-as években még nem voltak drogériák, nem lehetett mindenhol parfümöt kapni. Csak a szerencséseknek adatott meg, hogy külföldről beszerezzenek néhány finom illatot. Anyukám  olyan termékeket kapott ajándékba, amiket nem lehetett itthon kapni. Egyszer kapott egy francia parfümöt, aminek az illata teljesen elvarázsolt, extrém és különleges volt! Neki viszont nem annyira tetszett, ezért elajándékozta egy ismerősének, aminek hallatán hatalmas krokodilkönnyeket hullattam” – kezdte lapunknak Vera.

Óriási gyűjtemény

A legutóbbi videójából kiderült, hogy nagy parfümgyűjtő hírében áll, kíváncsiak voltunk arra, vajon hány fenomenális illat sorakozik a polcán.

Ezt nem tudom megmondani, több ezer. Lehet, hogy elmebeteg vagyok ebből a szempontból…

 – tette hozzá nevetve a csinos színésznő, aki képes megmondani, hogy kihez milyen illatok illenek. Az azonban nem fordult meg a fejében, hogy komolyabban is foglalkozzon parfümtanácsadással.

Nyilván nem sértegetek senkit. Nem mondom, hogy ez undorító vagy, vagy hogy egy közönséges pancs, csak ha megkérdezik, próbálok jótanácsokkal szolgálni. Nem állítom, hogy hatalmas szakértő vagyok, de ezer éve foglalkozom vele, talán az átlagosnál jobban értek hozzá.

 

A világűr illata

Azt hihetnénk, hogy aki ilyen mélységekben elmerült a parfümök világában, azt nehéz meglepni. A színésznő azonban mindig örül, amikor valaki megajándékozza egy illattal.

Én a férjemet, Richárdot szeretem meglepni néhány izgalmas illattal, volt egy párszor, amikor a meglepetéstől fennakadtak a szemei. Évekkel ezelőtt például, egy Startup projekten azokkal az asztronautákkal beszélgettek, akik űrsétán voltak. Amikor visszatérnek az űrsiklóba és felnyitják az sisak rostélyát, megcsap az világűr illata. A Nasa megpróbálta megalkotni a világűr szagát és végül piacra is került az Eau de Space. Ezt külföldről megszereztem Richárdnak. Ha valaki érzett már büdöset életében, el tudja képzelni. A vezetékek égett szaga keveredik egy rohadó égett hússal és a mosógépben felejtett ruhák szagával. Természetesen nem használja, meg is tiltottam volna neki, de ez valóban egy kuriózum

 – tette hozzá határozottan Vera, akinek volt szerencséje többmilliós parfümöket is kipróbálni.

A milliós parfümökről nem érzem, hogy annyira tetszenének. Engem inkább a vintage darabok hoznak lázba. Az ár nem minden, Magyarországon is vannak filléres csodák, amik fantasztikus illatúak és jó minőségűek 

– mondta lelkesen Vera.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás