„Amikor 18 lesz, akkor leszek 70” – Kovács Kokó István őszintén vallott az apasággal kapcsolatos félelmeiről





Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar ökölvívónak teljesen más a kapcsolata az idősebbik fiaival, mint a kicsikkel.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.09.05.
Módosítva: 2023.09.05.
Kovács Kokó István apaság Geszti Péter videó

Ahogy arról a Metropol már beszámolt, Adom a napom címmel nemrég új műsorral jelentkezett a Viasat3, a házigazda szerepét Geszti Péter vállalta be. A formabontó kezdeményezés egy érdekes átmenet a valóságshow és a talkshow között, emellett pedig több platformon is látható.

Kovács Kokó István, Adom a napom
Az egykori ökölvívó őszintén mesélt a gyerekeihez fűződő kapcsolatáról / Fotó: Viasat3 – YouTube

Az Adom a napom vendégei között már Liptai Claudia is megfordult, a népszerű műsorvezető mások mellett egy kamionossal való megdöbbentő vitájáról is beszámolt, a műsor legutóbbi vendége pedig Kovács Kokó István volt.

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar ökölvívó is sok mindent érintett a Geszti Péterrel való beszélgetés során, így családja is szóba került. Az egykori ökölvívó négy gyermek édesapja, első feleségétől, Serfőző Krisztinától két gyermeke született: Bence 1994-ben, Gergő pedig 1998-ban.

A páros 2016-ban vált el, Kokó ekkor azt hitte, hogy teljesen el fog szakadni a fiaitól, és ezt teljes katasztrófának élte meg.

Féltem, hogy el is engedjük egymást, de szerencsére nem így történt

– mondta, majd hozzátette, hogy továbbra is erős a kötelék köztük.

Az egykori sportoló és második felesége, Garami Kata 2019-ben mondta ki a boldogító igent, kisfiuk, Zalán azonban már 2018-ban megszületett. Majd évvel később, 2022-ben megérkezett a második közös gyermekük is, aki a Vince nevet kapta. Kovács István szerint teljesen más a viszonya az idősebb és a kisebb gyerekeivel.

A két kisebb gyermekem a szó legszorosabb értelmében velem nő fel. Svájcban napi 8-10-12-14 órát voltunk együtt egy közösségben. A két nagy gyereknél viszont más volt a helyzet, mert akkor én egy aktív ember voltam. Rengeteget jártam versenyre, rengeteget utaztam, edzőtáborban voltam. 1996 augusztusában volt az olimpia, előtte hat hónapot biztos, hogy edzőtáborban töltöttem. Ez alatt nem voltam benne az apaszerepben. Nem én láttam először megfordulni, járni, az első szavát nem nekem mondta. Akkor még gyerek voltam én is, harmincévesen még nem tudod, hogy ez mekkora érték. Most, így ötvenévesen óriási élmény nekem a gyerekekkel lenni

– magyarázta Kokó, aki azt elárulta, hogy szerencsére egyelőre még nem nézték nagypapának, amikor a kisfiaival van, de szerinte lassan ez is bekövetkezik majd.

Figyelj, 51 voltam, amikor Vince született, és nem az a baj, hogy 51 voltam, hanem hogy amikor 18 lesz, akkor leszek 70. Az már sok! És úgy legyek 70-en, hogy ne ők toljanak, hanem hogy még én tudjak velük játszani, focizni, síelni

– mondta.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás