„Megengedhetem magamnak, hogy ne pénzért vállaljak el dolgokat” – új műsorral tér vissza Geszti Péter

Geszti Pétert egy igazán különleges műsor házigazdájaként láthatjuk augusztus végétől.Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.08.11.
Geszti Péter VIASAT3 videó műsorvezető

Adom a napom címmel hamarosan új műsorral jelentkezik a Viasat3.  A műsor házigazdájának a szerepét Geszti Péter vállalta be, egy érdekes átmenet lesz a valóságshow és a talkshow között, és több platformon is látható lesz.

Fotó: Máté Krisztián

A csatorna ezzel pedig igazán újfajta élményt nyújt majd a nézőinek, ugyanis a meghívott vendégek szinte egész napját figyelemmel lehet majd kísérni egy online felületen. Dolguk végeztével pedig, este 8-tól még a műsorvezető is leülteti majd őket beszélgetni egy stúdióban. Mindkét esetben élő közvetítést követhetnek majd nyomon a nézők.

A formabontó próbálkozásról Geszti Péter a műsor előzetesében elmondta, hogy mire keresi majd a választ.

Mit lehet ma olyan tartalmat adni az embereknek, hogy az értelmes legyen, hogy az valahogy ne oldschool legyen, és ne is boomer legyen. De valahogy olyan értékekről szóljon, amiket igenis keresnek az emberek. Ebből azért egyre kevesebb van, és ezt nem sznobként, és nem is csak boomerként mondom, hogy na, hát már nem találok magamnak egy műsort a tévében, hanem az van, hogy sokkal jobban izgatnak más műfajok annál, mintsem hogy olyan kompromisszumokat kössek, vagy olyan tévéműsorba menjek be szerepelni, amiben igazából nem találom meg semminek a jelentőségét és fontosságát. Megengedhetem magamnak azt, hogy ne pénzért vállaljak el dolgokat, hanem azért, mert valamiért fontosak nekem, vagy valamit rajtuk keresztül ki tudok fejezni, hozzá tudok tenni valamihez

– magyarázta a zenész.

Az Adom a napom augusztus 28-ától lesz látható a Viasat3-on.
 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás