Belevaló nő! Liptai Claudia felmászott egy kamionra, hogy beolvasson a sofőrnek





Liptai Claudia elárulta, került már összetűzésbe másik sofőrrel vezetés közben. De közúti baleseteiről is vallott a népszerű műsorvezető.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.09.01.
Liptai Claudia karambol kamion

Vezetési szokásairól és ebből adódó kellemetlen konfliktusáról vallott Liptai Claudia. A műsorvezetéshez hamarosan visszatérő tévés személyiség a Viasat3 új show-jában elevenített fel egy esetet, ami akár rosszul is elsülhetett volna. 

Liptai Claudia
Claudia közúti élményeit elevenítette fel Fotó: Viasat3/Udvardi Attila

Kamionsofőrrel konfrontálódott 

Úgy vezetsz, mint egy férfi. Vannak ilyen nő ismerőseim, és nekik sok konfliktusuk volt ebből. Nem akartak még agyonverni?” – tette fel nevetve a kérdést Geszti Péter az Adom a napom című műsorban.

Volt olyan fiatalkoromban, hogy éreztem, hogy egy bunkó kamionos leszorított” – válaszolta Claudia. 

Megálltunk a piros lámpánál, kiszálltam a kocsiból, egy üres műanyag palack mellettem, felmásztam a kamion szélére, és bedobtam az ablakon!

„És mondtam, hogy… nem mondom, hogy mit! De mondtam, hogy szerintem máskor egy kicsi autóval, kicsi nővel ezt ne csinálja!” – idézte fel a vagányságáról ismert Claudia, majd így folytatta: 
Mindig mondták az aktuális férfiak az életemben, hogy ezt ne csináljam, mert előbb-utóbb rosszul sül el, valami történik, kiszáll valaki, és nagyon meg akarnak verni” – ismerte el bólogatva az anyuka.

Miniszoknyában mászott ki az ablakon 

A kétgyermekes édesanya a műsorban egy másik közlekedési malőrről is beszámolt:

Már párszor volt az életemben karambol, egyszer voltam csak talán én a hibás. Többször belém jöttek, mert a jobbkezeseket nem adták meg. Volt olyan, az pokoli volt, hogy belém jöttek, mert nem adták meg az elsőbbséget. Bejött a teljes ajtó. Annyira megijedtem, hogy kimásztam az összetört ablakon, mert ugye nem tudtam kinyitni az ajtót. Miniszoknyában voltam, nyár volt, mentem a Vígszínház évadzárójára. Darabokra vágta a szilánk a lábamat. Ez pont ott történt, ahol egy mentőállomás volt” − idézte fel Claudia, majd hozzátette, annyira sokkolták a történtek, hogy észre sem vette, hogy ömlik a lábából a vér: mikor az épp kijövő mentősök megkérdezték, hogy segíthetnek-e, ő meggyőződéssel állította: semmi baja.





 





Ezeket olvastad már?
Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás