Lelkész figyelmeztette Németh Kristófot, ez volt az üzenet





A színész ma már pontosan érti, mit mondott a keresztapja.



Megosztás
Szerző: sk
Létrehozva: 2023.08.17.
Németh Kristóf Biblia

Németh Kristóf ma boldogabban éli az életét, mint azt valaha álmodni merte volna. A színész a Borsnak mesélt egykori vágyairól, és arról, ahogyan a valóság végül felülmúlta kívánságait.

Fotó: Bach Máté

 

– Be kell valljam, hogy fiatal éveimben nem gondoltam, hogy valaha így fogok élni, ahogyan most, azt pedig pláne nem, hogy ez lesz számomra maga a tökéletesség. Ez egy nagyon érdekes dolog, és ide is kell idéznem református lelkész keresztapámat, akivel nagyon gyakran beszélgettem a hitről és a vallásról. Egyszer mondtam is neki, hogy én nagyon rendben vagyok a református katekizmussal, de a Bibliával van egy alapvető problémám. 

Az imádságnak azt a részét hogy: »Legyen meg a te akaratod…« én valahogy nem tudom őszintén kimondani. Mert én azt szeretném, hogy az én akaratom legyen meg. Az erre adott válasza pedig nagyon beleillik a jelenlegi életembe: Isten azért mindenható és azért csodálatos, mert ő jobban tudja, hogy neked mi a jó, mint te magad. Tehát nem arról van szó, hogy nem a te akaratod érvényesül, hanem arról, hogy még annál is jobb fog veled történni, mint amit te szeretnél – idézte keresztapját a színész, aki lapunknak azt is elárulta, hogy harmadik fia születése után feleségével terveznek-e még közös gyermeket.

 

Hogy Kristóf mit válaszolt a kérdésre, az kiderül péntek reggel a borsonline.hu-n!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás