Horváth Gréta elmondta: ilyen a kapcsolata gyermeke apjával





Az influenszer jó kapcsolatot ápol kisfia apjával, Filip jelenleg is nála tölti a nyári szünet utolsó napjait.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.08.30.
Horváth Gréta viszony kisfia édesapa

Horváth Gréta jelenleg a jól megérdemelt nyaralását tölti Egyiptomban a családjával. Ide utazott tavaly is, igaz akkor párja vitte el egy romantikus nyaralásra. Az influenszer azonban nem feledkezett meg a követőiről sem, ugyanis kérdezz-feleleket indított a közösségi oldalán, ahol több rajongói kérdésre is válaszolt.

Legtöbben arra voltak kíváncsiak, hogy hova utaztak és milyen lehetőségek vannak a közelben. Azonban volt, aki a kisfiáról érdeklődött, hogy amíg Gréta nyaral, kivel van a gyermeke? Ugyanis a kis Filip nem utazott édesanyjával és nagyszüleivel Hurghadába, itthon maradt.

Kisfiam a nagyszülőkkel és édesapjával tölti ezt a két hetet, hiszen ott is tölt időt ilyenkor, mert nyári szünet van. Mivel elvált szülők vagyunk, így szépen össze tudjuk hozni ezeket a napokat, és én is tudok menni nyaralni nem anyuka üzemmódban. Szeret ott is lenni

 – írta a válaszában Gréta, aki ezzel azt is sugallja, hogy jó kapcsolatban vannak egykori párjával.

Horváth Gréta, Nyaralás
Az influenszer és volt párja még most is jó kapcsolatot ápol egymással. (Fotó: Instagram/Horváth Gréta)


 

Kisfia elfogadta Gréta új szerelmét

Tavaly év eleji viharos válását követően öt hónappal később újra rátalált a szerelem Horváth Grétára. Az influnszer azt is elárulta, hogy civil párja van, valamint óvni szeretné magánéletét, így csak sejtelmes fotókat közöl a róla. De magabiztosan állítja, hogy a jövőjüket is közösen tervezik. Ráadásul ami a legfontosabb, kisfia is imádja anyukája új kedvesét.

„Tetszik neki, és meg is jegyezte, hogy olyan vagyok, mint akit kicseréltek. Nyugodt, boldog, türelmes” – fogalmazott Gréta, aki saját bevallása szerint is boldogabb mint valaha.
 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás