Gyászba borult Kamilla királyné szíve, elvesztette első szerelmét





Fekete ruhában és kisírt szemekkel jelent meg a nyilvánosság előtt III. Károly felesége.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.08.22.
Módosítva: 2023.08.22.
Kevin Burk Kamilla királyné gyász

Nemrég közölték: 77 éves korában elhunyt Kamilla királyné első szerelme, Kevin Burk.

KAMILLA királyné; III. KÁROLY
III. Károly és Kamilla / Fotó: Hugo Burnand

Burke úr a hónap elején hunyt el ismeretlen okból, bár családja arra kért mindenkit, hogy küldjenek adományokat a Brit Szív Alapítványnak. Kamilla 1965-ben egy Knightsbridge-i partin ismerkedett meg Kevinnel, és rövid ideig tartó szerelmi viszonyt éltek meg. Így mondhatni a királyné most élete első szerelmét vesztette el. S bár szerelmük rövid életű volt, Burke úr nagy szeretettel beszélt egykori szerelméről, akiből később III. Károly oldalán királyné lett.

A legjobb szórakozás volt, és nekem volt a legjobb és legszórakoztatóbb partnerem, akit csak kívánni lehetett. Kamilla mérhetetlenül népszerű volt, és bár nem volt egy szépség, vonzó és szexi volt. Egész évben Kamillával maradtam. Azt hiszem, szerelmesek voltunk egymásba, aztán dobott engem. De miért? Nos, a rövid válasz az, hogy Londonban szórakozott

– olvasható korábbi nyilatkozata a Jessica Jayne által írt Kamilla királyné életrajzi könyvében.

Burke úr halálhírét most hozták nyilvánosságra, amikor III. Károly király ma hivatalosan is megkezdte nyári vakációját Balmoralban, a walesi herceggel és hercegnővel tartandó fontos csúcstalálkozó előtt.

Kevin Burk első felesége Peta Baker lett, akitől 14 év házasság után elvált. Később vette feleségül Luisa Fairey-t, akitől megszületett első gyermeke. Burke úr temetésére a jövő hónapban kerül sor – írja a Mirror. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás