Elképesztő teljesítmény! Világbajnok lett Gajdos Tamás





Tagadhatatlan, hogy Gajdos Tamás fantasztikus formában van.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2023.08.22.
Módosítva: 2023.08.22.
Gajdos Tamás sport világbajnok

Gajdos Tamás bath-i öttusa-világbajnokságon versenyzett a hétvégén, méghozzá senior kategóriában. A 65 éves műsorvezető ha már elindult, nem érte be kevesebbel, és újra világbajnok lett. 

Gajdos Tamás
Újra világbajnok lett Gajdos Tamás (Fotó: Facebook)


Gajdos Tamás magyar atléta, manöken, újságíró, tájfutó, magyar televíziós műsorvezető – írja a műsorvezetőről a Wikipédia. De azt már kevesebben tudják róla, hogy világbajnok sportoló is. A legendás Szerencsekerékben megismert Gajdos Tamásnak mindig is élete volt a sport, de még 60 felett is versenyszerűen indul hazánk színeiben. Európa-bajnok lett a weideni Laser-Run EB senior egyéni számában, majd 2019-ben világbajnok lett Budapesten az öttusa-vb keretében, három évvel később Lisszabonban szintén, és hétvégén újra világbajnoki érmet nyert Bath-ban. 

Bocsi, nehéz megszólalnom egy ilyen ünnepi hétvégét követően…

Augusztus 20-a Nemzeti Ünnepünk…

Az atlétikai vb itthon a magyar atlétika ünnepe…

…és akkor még ráadásul mindezek árnyékában az öttusa-vb napjai is most kezdődtek itt Angliában – mindjárt néhány magyar laserrun-arannyal!

…köztük az egyik az enyém lett.

Nem az első (4.), de a legnagyobb és legizgalmasabb küzdelemben megszerzett laserrun-vb-győzelmem – az biztos... 

Hihetetlen fordulatok után egy elsöprő hajrával sikerült nyernem, de nem volt egyszerű…

– írta Facebook-oldalán a friss világbajnok

A népszerű tévés nem is tagadja, ezért a büszkeségért kőkeményen meg kell dolgoznia: napi két órát edz, többnyire a legnagyobb melegben, 10 és 15 óra között. 

„Az ember biológiai szükséglete az evés, az ivás és az alvás” – mesélte korábban a Borsnak Gajdos Tamás. 

Ezek nélkül nem tudunk létezni. Én ebbe a sorba illesztem be a rendszeres testmozgást. Ha azt akarjuk, hogy idősebb korban rendesen mozogjon a lábunk, akkor használni kell. Ha nem akarunk fizikailag elsatnyulni, sportolni kell. Aktívabb heteimen reggel 6 órától 9 óráig az ATV Start című műsorát vezetem, délután pedig az esti Híradók miatt sietek vissza az ATV-be. Így csak késő délelőtt és kora délután van szabadidőm, amit magamra tudok szánni. Egy-két óra futás vagy biciklizés azonban mindig belefér. Ám ha kimarad egy-két nap edzés, már harmadnap rettenetes hiányérzetem van, amit igyekszem bepótolni.


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás