„Azóta nem találom a helyemet" – drámai vallomást tett Vajna Tímea





Az Amerikában élő üzletasszony a mai napig nem tudta elfogadni férje elvesztését.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.08.02.
Vajna Tímea Andy Vajna születésnap feleség

Andy Vajna több mint négy éve nincs köztünk, a filmmogul 2019 januárjában távozott az élők sorából váratlanul. 

Vajna Tímea a mai napig nem tudta feldolgozni a férje halálát (Fotó: Markovics Gábor)

Egészsége évek óta folyamatosan romlott, cukorbetegsége szövődményeként szívproblémái adódtak, illetve többször is műteni kellett a lábát rosszabbodó keringése miatt. Hét nappal a halála előtt szívorvoshoz vitte felesége, Vajna Tímea, aki azóta sem tudta feldolgozni férje elvesztését.

„Tavaly márciusban volt egy rosszulléte, ott azt mondta az orvos, hogy meghalhatott volna, bevizesedett a tüdeje. Szívelégtelenség gyanújával benttartották, de ebből felépült, olyan erős volt benne az élni akarás. Aztán egy hétig nem szivarozott, de az volt a baj, hogy ő éjszaka evett, és mindent megtalált, nem fogadott szót” – mondta Tímea Andy halála után Gönczi Gábornak adott interjújában.

Vajna augusztus elsején ünnepelte volna a 79. születésnapját, amire sajnos már nem került sor. A szomorú évforduló alkalmából Timi egy kellemes hangulatú képpel emlékezett meg néhai férjéről, amin egyik közös kutyájukkal látható, és Rockyt is elveszítette azóta az üzletasszony.

„Nagyon hiányoztok, Andy ma lenne 79 éves, azóta nem találom a helyemet” – írta Timi a képhez.

Fotó: Instagram

Bár az Amerikában lévő üzletasszony igyekszik továbblépni, egyelőre nem találta meg azt a férfit, aki annyira tudná szeretni és védelmezni őt, ahogy azt Andy tette. Nemrég úgy tűnt, végre rátalált a boldogság Zoltán személyében, ám végül felbontották a jegyességet.

Harcol az anyaságért

Timi legfőbb célja most az, hogy anyává válhasson, ám mivel természetes úton eddig nem járt sikerrel, orvosi beavatkozások hadát vállalta be leendő gyermeke érdekében. Amikor viszont felcsillant a remény lángja, egy szörnyű dolog történt Timivel: elképesztő fájdalmak közepette elvesztette a kisbabáját.

A veszteségek ellenére azonban nem mondott le az anyaságról.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás