Kórházi ágyon fotózták Vajna Timit, ez történt vele





Az Amerikában élő üzletasszony tovább küzd azért, hogy anya lehessen.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.07.09.
Vajna Tímea petesejt gyermek műtét

Az biztos, hogy Vajna Tímea nem élete legboldogabb időszakát éli, de még így is példaértékű erőről és kitartásról tesz tanúbizonyságot. Andy Vajna özvegye májusban szakított a vőlegényével, Zoltánnal, akivel valóságos érzelmi hullámvasút volt a kapcsolata, de az biztos, hogy családot szerettek volna alapítani, ám valami végérvényesen elromlott köztük.

Fotó: Markovics Gábor

Elvesztette a kisbabáját

Timi mindennél jobban szeretett volna anyává válni, rengeteg orvosi vizsgálaton és beavatkozáson esett át, hogy végre ő is megélhesse az anyaság örömét. Tavaly év végén aztán sikerült az, amire már régóta vágyott, természetes úton megfogant a gyermeke, ám karácsony után megtörtént a baj. Várandóssága 8. hete előtt elvetélt, és Zoltán sem maradt mellette a nehéz időszakban.

„Órákig tartó várakozások. A terméketlenség súlyos probléma, plusz nincsenek normális férfiak! Így a nők kifutnak az időből”írta akkor Timi, utalva arra, hogy mélységesen csalódott egykori kedvesében.

Tovább küzd

Szerelmi csalódás ide vagy oda, Timi nem mondott le arról, hogy akár egyedülálló nőként is gyermeke legyen. A Ripost szúrta ki, hogy Timi a hétvégén egy kórházból jelentkezett be, ugyanis újra arra vállalkozott, hogy egy műtét során leszívják az érett petéket a petefészkéből, ami egészen pontosan ezt jelenti:

Fotó: Instagram

„Egy tű segítségével a petefészekben található tüszőket szúrják meg, így szívva le a petesejteket, amiket aztán inkubátorba helyeznek. A műtét után szigorú pihenésre és persze türelemre van szükség: akár hetekbe is telhet, míg kiderül, hogy sikeres volt-e a megtermékenyítés.” 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás