„Nincsenek normális férfiak!” – szakíthatott a vőlegényével Vajna Tímea





Úgy tűnik, zátonyra futott Vajna Tímea és vőlegénye, Zoltán románca... Ám az özvegy még így sem adja fel az álmát, hogy egyszer édesanya lehessen.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2023.05.21.
Módosítva: 2023.05.21.
Vajna Tímea szakítás baba

Vajna Tímea élete egyik legnehezebb időszakát élheti, hiszen amellett, hogy szakított vőlegényével, Zoltánnal, még egyelőre az anyai örömökre is várnia kell. Az özvegy ugyanis a minap egy beszédes posztot tett közzé az Instagram-oldalán, melyből kiderül, hogy véget ért a kapcsolata, ellenben a babáról nem mondott le. 

Vajna Tímea szakított Zoltánnal Fotó: Markovics Gábor

A szóban forgó felvételen az özvegy egy orvosi váróteremben ül, ahonnan a többi páciensről készített egy fotót. Azt írta hozzá, hogy nincsenek normális férfiak, ami miatt sok nő nem tud babát vállalni vagy éppen kicsúszik az időből.

Órákig tartó várakozások. A terméketlenség súlyos probléma, plusz nincsenek normális férfiak! Így a nők kifutnak az időből

– írta, utalva arra, hogy feltehetően vőlegénye miatt futott zátonyra a babaprojekt is. Ellenben Zoltán ide vagy oda, Timi nem mondott le arról, hogy édesanya legyen, ugyanis a következő fotóján már egyértelműen látszik, hogy a váróterem egy spermabankhoz tartozik...

Nem mond le az anyaságról Fotó: Instagram

Nem mond le az anyaságról

Timi évek óta küzd, hogy végre a saját kisbabáját tarthassa a kezében. Számtalan orvosi vizsgálaton és beavatkozáson vett már részt, de valamiért sosem sikerült teherbe esnie. Egészen tavaly év végéig, amikor is természetes úton fogant meg a gyermeke, azonban az örömhírt egy borzasztó tragédia követte. Az özvegy a várandóssága 7,5. hetében elvetélt. Most azonban újra próbálkozik, más fronton, a fotó tanúsága szerint ugyanis egy kaliforniai spermabankban járt.

Itt többek között olyan versenyzők közül választhat az üzletasszony, mint egy vicces pénzügyi elemző, aki barna hajú, barna szemű és 1,90 magas. De akad olyan donor is, aki nem bízta a véletlenre a dolgot, és nemes egyszerűséggel a legokosabb fickóként hivatkozott magára, ámbár egy „fekete öves filmproducer” is az esélyesek között lehet. 

Feltehetően ezeken a neveken maga Timi is csak nevetett, mindenesetre az egészen biztos, minden követ megmozgat azért, hogy édesanya lehessen.

Fotó: Instagram

 





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás