Hoppá! Palvin Barbi férjhez ment, ilyen gyönyörű menyasszony volt - Fotók





Úgy tűnik, igazak voltak a pletykák.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.07.15.
Palvin Barbi esküvő Magyarország

Alig egy hónapja robbant a hír, hogy Palvin Barbit eljegyezte szerelme, Dylan Sprouse, akivel már öt éve tart a kapcsolatuk. Nemrég pedig a Bors birtokába jutott információk szerint a napokban Magyarországra érkezett Barbi és Dylan, illetve a vőlegény családja, valamint a külföldi barátaik. Mindezt persze teljes titokban próbálták megtenni. 

 

Viszont Barbi sztárfodrásza és sminkese keresztül húzhatta az ifjú pár számításait, ugyanis örömmel posztolta a lagzi 0. napjáról. A vendégek fotóiból arra lehetett következtetni, hogy Barbiék egy Budapest közeli településen fognak egybekelni, ami a 0. napból kifolyólag akár egész hétvégén is tarthat majd. 

Ám most véget értek a találgatások, ugyanis a Bors birtokába jutott több fotó is, amin Palvin Barbara menyasszonyi ruhában látható, ahogy vélhetőleg a szertartás helyszínére igyekszik.

Már korábban hallottuk, hogy valami nagy esemény készülődik közelben, így elmentünk és körbenéztünk egy kicsit. Nem is kellett sokat várni, a délután folyamán azt láttuk, hogy gyülekezik a helyszínen a násznép. Egyszer csak a menyasszonyt is megpillantottuk, fantasztikusan nézett ki, a lélegzetünk is elállt

– számolt be az olvasó a Borsnak.


 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás