Apa nélkül is teljes a család? Ezek az ismert nők férfi nélkül vállaltak gyereket





Több sztár is állítja, nem könnyű egyszülős családként.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.07.10.
Vajna Tímea gyermek anyaság örökbefogadás

Jó ideje hangos már attól a sajtó, hogy Vajna Tímea mindent megtesz azért, hogy anyává válhasson, annak ellenére, hogy több egészségügyi probléma is veszélyezteti ezt a szép küldetést. Andy Vajna özvegye nemrég még gyűrűs menyasszony volt, ám minden jel arra mutat, hogy szakított a vőlegényével, Zoltánnal. Ám Timi így sem mondott le az anyaság iránti vágyáról, azaz partner nélkül is szívesen vállalna gyermeket.

Vajna Tímea még nem adta fel az anyaságról szóló álmát (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Nos, nem ő az egyetlen ismert nő, aki így gondolkodik, a Metropol pedig arra vállalkozott, hogy összegyűjti azokat a hírességeket, akik a szebbik nem képviselőiből kerültek ki, és férfi nélkül is szívesen babáznának, vagy már babáznak is!

Naomi Campbell

A párductestű modell második gyermeke idén június végén jött a világra. 

„Sosem késő anyává válni” – írta egy fotó mellé a modell, utalva arra, hogy már 53 éves. Naomi Campbell már 2021-ben, az első gyermeke születésekor is 50 felett volt, ám azóta sem derült ki, hogy természetes úton szült-e, netán béranya útján, vagy örökbefogadással került hozzá a baba – ahogy a mostani gyermeknél sem lehet semmit tudni a születés körülményeiről.

Erdélyi Mónika

A műsorvezető két gyermek édesanyja. Nagyobbik lánya már kirepült a családi fészekből, de a kisebbik gyerkőc még otthon él, és őt egyre jobban megismerhetik az emberek is, hiszen édesanyjával közösen egy igen népszerű YouTube-csatornát üzemeltetnek. Egyedülálló anyaként Mónika azt vallja, hogy gyakorlatilag soha nem ereszthet le teljesen. „Bármikor bármi történhet, a figyelmem soha nem lankadhat, mert csak magára számíthat az ember” – mondta korábban Mónika Joshi Bharatnak, akivel korábban egymás konkurensei voltak, ma már azonban nagyon jó barátok.

Sheryl Crow

Sheryl Crow with newborn Wyatt EXCLUSIVE
Sheryl Crowe két kisfiút is örökbe fogadott (Fotó: MWD / x17online.com)

Az énekesnő 2007 májusában a saját weboldalán hozta nyilvánosságra, hogy örökbe fogadott egy kéthetes kisbabát, aki a Wyatt Steven Crow nevet kapta. Sheryl három évvel később újabb gyermeket adoptált, a most hétéves Levi James Crow-t. A háromtagú család Nashville-ben él, de van lakásuk Floridában is, amit inkább a szünidőben használnak. „Persze hogy nem akarok örökké szingli lenni, ugyanakkor nagyon bonyolult kialakítani egy új kapcsolatot, ha az embernek már gyermekei vannak. Készen állok a szerelemre, ahogyan a házasságra is, de csak olyan emberrel állnék az oltár elé, akit a fiaim is elfogadnak” – nyilatkozta 2017-ben Sheryl a People magazinnak. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás