Nem is drága, ez Katalin hercegné ragyogó bőrének titka

A hercegné bőrápolási rutinja egyszerű, de hatásos. Ebből is látszik, hogy nem kell bedőlni a túlárazott „csodaszerek” hirdetéseinek!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.06.28.
Katalin hercegné tudatos bőrápolás titok

Katalin hercegnét mindig hibátlan, ragyogó bőrrel láthatjuk. Persze ennek egy része az étkezési szokásokon és az elegendő testmozgáson múlik, de a bőrápoló szerek is sokat segítenek.

The Royal Family Attend The Annual Festival Of Remembrance
Katalin hercegné alapvetően a természetesség híve (Fotó: Chris Jackson)

Mint kiderült, a hercegné a nap végén flanel törlőkendővel tisztítja meg az arcát, ez a bőrápolása legfontosabb lépése. Sosem hajtja álomra a fejét sminkben, az arctisztítás számára elengedhetetlen. Arabella Preston sminkes szerint a flanelkendő használata a lehető legjobb módszer a szennyeződések eltávolítására, amely gyengéden hámlaszt is, és sokkal hatékonyabb, mint ha csak a kezünkkel tisztítjuk le az arcunkat, mi több, a módszer az elektromos arctisztítókat is lepipálja.

Tehát milyen előnyökre számíthatsz? A kendő jobban eltávolítja a szennyeződést a bőrről, mint a kezünk vagy a folyó víz. Textúrája segít eltüntetni az elhalt hámsejteket, a pórusok kisebb eséllyel tömődnek el, a bőr tisztább lesz. A hellomagazine.com Katalin hercegné rutinja alapján az Ané tisztítókendőjét ajánlja, amely kevesebb mint hatezer forintért beszerezhető.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás