„Nem halhatok így meg” – életéért könyörög a börtönben a gyomorforgató dolgokért elítélt popsztár





R. Kelly 30 éves börtönbüntetését tölti szexuális kizsákmányolás és szexuális zaklatásokkal kapcsolatos bűncselekmények miatt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.06.22.
R Kelly popsztár betegség börtön

Az énekest bűnösnek találták abban, hogy csaknem 20 éven keresztül nők és gyermekek szexuális zaklatására irányuló rendszert működtetett. Jelenleg 30 éves börtönbüntetését tölti, de egy most kiszivárgott hangfelvételen az hallatszik, ahogy keservesen könyörög megromlott egészségügyi állapota miatt és azt mondja: nem halhat meg így.

Kelly, Robert
Fotó: Tannen Maury

A kegyvesztett 56 éves rapper a hangfelvételen könyörög és azzal vádolja a börtönt, hogy egy állatnál is rosszabbul bánnak vele – számolt be a Daily Star.

A popsztárnál vérrögöket fedeztek fel a lábában, ami miatt műtéten kellett átesnie. Az új hanganyagban Kelly azt állította, hogy félti az életét, és kijelentette: 

Nem érdemlem meg a halált, mert valaki rosszul kommunikált, vagy valaki kitalálta, hogy mi történik a lábammal. Nem szabad így meghalnom. Még csak nem is szabad megkockáztatni ezt.


Így folytatta: „Még csak nem is röntgeneztek meg. És ezért beszélek erről, mert féltem az életemet itt. És ki ne tenné ugyanezt. Ennél jobban bánnak az állatokkal.”

Ügyvédje, Jennifer Bonjean is panaszt tett Kelly egészségügyi ellátásával kapcsolatban a Chicago Metropolitan Büntetés-végrehajtási Központban.

Azt mondta az ABC7-nek: „Nem csak azért, mert R. Kellyről van szó. Minden elítélt megérdemli az orvosi ellátást. A büntetés-végrehajtási központnak hozzáértő módon kell kezelnie ezeket a dolgokat.”

 

Kellyt 2022-ben ítélték el először, az év elején további vádakat emeltek ellene. Egy névtelen nő azt mondta, hogy a rapperrel való szexuális kapcsolata 13 éves korában kezdődött.

Egy másik nő azt vallotta, hogy az R&B énekes százszor szexelt vele, mielőtt betöltötte a 18. életévét.


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás