Nagy Melanie: Én nem csak akkor virágzom, ha van mellettem valaki

Nagy Melanie független nőként éli a hétköznapjait és így is veszi az akadályokat.



Megosztás
Szerző: Anomália
Létrehozva: 2023.06.06.
Módosítva: 2023.06.06.
Nagy Melanie G w M élet édesanya

Kétgyermekes édesanyaként, üzletasszonyként, független nőként Nagy Melanie kikéri magának, hogy a boldogságát abban mérjék, van-e párja, vagy nincs. Úgy éli életét gyerekei szerető ölelésében, hogy közben nem attól teszi függővé a lelki harmóniáját, hogy van-e párja. Igyekszik helytállni a hétköznapokban, ezért állást vállalt, hogy el tudja tartani a családját. Ez a pozitív kisugárzás másoknak is feltűnt.  Talán éppen ezért kapták lencsevégre a minap egy budapesti plázában, ahová kisfiával és barátnőjével ment. Melanie sugárzóan szép volt.  

Nagy Melanie
Nagy Melanie köszöni szépen, jól van! Fotó: Olvasói kép

A képet beküldő olvasóink arra voltak kíváncsiak, vajon annak, hogy Melanie ilyen jól fest, mi lehet az oka. Esetleg egy új párkapcsolat? A Metropol munkatársa megkereste hát az anyukát, aki kedvesen válaszolt a kérdésre. 

– Köszönöm, ha csinosnak láttak az olvasók, pedig éppen nem vagyok valami jó passzban. Nincs semmi különös, csak a két gyerkőc egymásnak adogatja a betegségeket, így nem sokat aludtam mostanában. De köszi, jól vagyok! 

És azt gondolom, nem csak akkor virágzik egy nő, ha van mellette valaki. Nem vagyok párkapcsolatfüggő

 – válaszolt kedvesen a híresség. Melanie elárulta azt is, ha ott tart majd az élete, hogy szívesen beszél párkapcsolatáról, akkor megteszi, de erre még vélhetően várni kell. 

„Nem vagyok párkapcsolatfüggő” – Nagy Melanie jól érzi magát független nőként Fotó: Olvasói kép

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás