RETRO RÁDIÓ

Drámai részleteket árult el UFO Zsolti édesapja kezeléséről: "az sem volt mérvadó, hogy ismert ember vagyok"





Bár elvesztette édesapját, olyan profizmust és emberséget tapasztalt az egészségügyben, amiért nagyon hálás.



Megosztás
Szerző: Smolti
Létrehozva: 2023.06.03.
UFO Zsolti orvosok édesapa hála

Varga Zsolt, vagy ahogyan a rajongók ismerik UFO Zsolti a Borsnak adott interjújában elmesélte, min mentek keresztül, mielőtt édesapja örökre lehunyta volna a szemét. Sokan rossz véleménnyel vannak az egészségügyről, ő azonban mérhetetlenül hálása doktorok és ápolók munkájáért.

Zsolt édesapja tavaly decemberben örökre lehunyta a szemeit (Fotó: LifeTV)

Tavaly novemberben egy éjjel mentőt kellett hívni az édesapjához. A rohamkocsi 12 perc alatt ért ki hozzá és mindent megtettek azért, hogy mihamarabb jobban legyen. Mint kiderült, szívelégtelenség okozta bajt. Néhány nap múlva jobban lett, ezért a saját felelősségére elhagyta a kórházat, pár nappal később azonban újabb rosszullét miatt kellett riasztani a mentőszolgálat munkatársait.

„2-3 héttel később ismét rosszul lett, a szituáció hasonló volt az első esethez, ugyanolyan gyorsasággal kijött érte a mentő és bevitték. A vizsgálatok során kiderült, hogy a szív nem megfelelő működése miatt tüdőgyulladást kapott. A hatvani kórházból átirányították Mátraházára a tüdőklinikára, ahol azonnal megkezdték a kezelését” - mondta Zsolt a Bors munkatársának. 

 

"Maximálisan kezelték őt"

Sajnos nem sokkal ezután a szíve feladta a harcot és elhunyt. Bár az elvesztése okozta fájdalom sosem múlik el, legfeljebb csak enyhül az idő múlásával, az énekes mégis hálás az orvosok odaadó munkájáért.

Nagyon mértékadó volt, ahogy a kórházban és a mentősök vizsgálták, minden egyes dolgot igyekeztek a legjobb tudással és emberséggel kezelni. Az sem számított, hogy hétvége vagy hétköznap volt, minden alkalommal maximálisan kezelték őt és odafigyeltek rá és az sem volt mérvadó, hogy ismert ember vagyok. Mindez úgy, hogy egy 80 éves emberről beszélünk, nem egy fiatal, életerős emberről, csak az volt a lényeg, hogy az életét menteni kívánták

 - magyarázta. 
 





 





Ezeket olvastad már?
Kínos: Hilda magas labdát dobott Lacinak

Kínos: Hilda magas labdát dobott Lacinak

Bármikor megérkezhet a TV2 sztárjának második lánya

Bármikor megérkezhet a TV2 sztárjának második lánya

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták a csinos modellt

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták a csinos modellt

Schoblocher Barbara hullámvasútra készül, berobban az év bulija

Schoblocher Barbara hullámvasútra készül, berobban az év bulija

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás