Bochkor Gábor keményen nekiment Szabó Zsófi exének





Shane Tusupról egy ideje nem éppen a sportban edzőként elért eredményei jutnak az ember eszébe. Bochkor Gábor ki is mondta, mit gondol róla.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2023.06.15.
Módosítva: 2023.06.15.
Shane Tusup Szabó Zsófi Bochkor Gábor szerelem

Tagadhatatlan tény, hogy Hosszú Katinkán keresztül Shane Tusup számos sikert hozott a magyar sportnak, hiszen az úszófenomén az ő irányításával nyert meg mindent, amit egy bajnok csak megnyerhet. Az edző neve mégsem emiatt pörög a médiában az utóbbi időben. Nem véletlen, hogy Bochkor Gábor sem a medencére asszociált, amikor szerdán reggel felmerült a neve a Retro Rádió stúdiójában. 

Shane újra szerelmes. Bochkor Gábor félti az edző szíve választottját – Fotó: Dömötör Csaba

Shane Tusup megtalálta élete szerelmét” – olvasott be egy friss szalagcímet Lovász Laci, mire Bochkor Gábor már-már reflexből reagált: 

Megint? Hányadikat? Úgy sajnálom szegényt, csak ne fájjon neki, mármint élete szerelmének. Remélem, hogy nem lesz bántás...

– jelentette ki nem épp finomkodva a rádiós legenda.

„Viki mellett tényleg önmagam lehetek, nem kell attól tartanom, hogy nevetségessé teszem magam” – idézte Shane Tusup megszólalását Laci, amire Gábor értetlenkedve reagált.

Bochkor Gábor
Bochkor Gábor nem különösebben lelkesedett Shane Tusup boldogsága hallatán – Fotó: Bors

„Eddig nevetségessé tette magát és azt a nők hozták ki belőle? Hosszú Katinka és Szabó Zsófi? Kihozták belőle azt, ami által nevetségessé vált a szemünkben?” – kérdezte Gábor, majd egy elharapott végű mondattal utalt azokra a korábbi hírekre, mely szerint Shane Tusup nem csak Hosszú Katinkát, de Szabó Zsófit is bántalmazta.

„Amit én összeolvastam, mondom mindig egy pici fenntartással, mert ugye minden sztorit csak olvasunk és nem vagyunk ott, de ugye ez a...” idézte a Ripost a műsorban elhangzottakat.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás