Újabb pletyka terjed Berki Mazsiról! Lehet, hogy most tévedés...





Berki Krisztián halála óta nem telik el úgy egy hét, hogy özvegye ne kerülne valamivel a címlapokra. Ha igaz a pletyka, ez most sem lesz másképp.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2023.05.02.
pletyka berki mazsi Berki Krisztián

Berki Mazsi ugyan igyekszik háttérbe vonulni, de így is egyre-másra röppennek fel hírek a magánéletével kapcsolatban. Arról sem először pletykálnak, hogy ismét várandós, vagyis vele kapcsolatban nem mindig van új a nap alatt. 

Berki Krisztián özvegyének valahogy nem igazán sikerül a visszavonulás, pedig szeretné, ha az emberek végre nem lennének kíváncsiak a magánéletére. Először akkor vált a rosszalló megjegyzések céltáblájává, amikor Kulcsár Edina visszalépett a Dancing with the Stars versenyétől, mivel áldott állapotba került. Ekkor ugyanis Mazsi vette át a helyét, amit bizony sokan nem vettek jó néven, hiszen úgy vélték, korai még a visszatérés férje halála után. Ezzel egy időben ütötte fel először a fejét az a pletyka, hogy ismét várandós, de erre a híresztelésre rácáfolt az idő, hiszen az özvegy pocakja nem és nem akart gömbölyödni. Végül a fotelhuszárok egy időre elengedték ezt a témát, de most újra felütötte a fejét. 

Ennek oka egy videó, melyben egy parapszichológus állítja, meglátogatta őt Berki Krisztián lelke...

20220817 BudapestZalatnay Sarolta Cini és Béres Attila, azaz DR BRS mutatták be duettjüket.fotó: Szabolcs László (SZL)Ripostképen: Berki Renáta Berki Mazsi és  Kovács Dániel Richárd
Mazsiról szinte naponta újabb és újabb pletykák kelnek szárnyra – Fotó: Szabolcs László

 

A videó, ami mindent elindított...

Ahogyan azt korábban a Bors is megírta, Lénárt Évi állítja, Berki rajta keresztül üzente meg özvegyének, hogy a lelke hamarosan egy új testben tér majd vissza és ő azt szeretné, ha ezzel a reinkarnálódással visszatérhetne a családjához, mint Mazsi második gyermeke. Ez a zavaros gondolatmenet lavinát indított el a kommentszekcióban, hiszen többen is úgy értelmezték, hogy máris várandós.

Elég hamar felülkerekedett a boldogsága a gyászon ennek a szent asszonynak!

 – írja az egyikük, míg más úgy gondolja, mindenki foglalkozzon a saját dolgával.

„Úgy őszintén? Mi közünk van nekünk ehhez? Miért kell ezt nyilvánosságra hozni? Magánügye” – keltek Mazsi védelmére.

Persze volt, aki szerint kicsit korai lenne még új kapcsolatában egy gyermeket vállalni.

„Hát ez gyorsan ment, nem mondhatjuk, hogy pazarolta az időt” – írta egy kommentelő, míg egy másik nem kímélte a sztáranyukát.

„Ha egészséges, jó kis gyerektartást, netalán még asszonytartást is fizettethet majd vele, míg rá nem tör a szerelem megint villámcsapásként” – fogalmazott egy kevésbé jóindulatú hozzászóló.

Berki Mazsi, TV2 Tények
Mazsi a mai napig nem erősítette meg új kapcsolatát – Fotó: TV2 Tények

Újra rátalált a szerelem?

Tény, hogy van esély rá, hogy Berki Krisztián özvegye valamikor ismét anyai örömök elé nézzen, hiszen sokan tudni vélik, hogy újra szerelmes. Ezt ugyan ő maga nem erősítette meg, de azt éppen a Borsnak árulta el, hogy új életet kezdett Székesfehérváron. Ugyanakkor Mazsi egy közeli ismerőse hozzátette, hogy vállalkozó kedvesével költözött új otthonába. 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás