Vidéken próbálja újjáépíteni életét Berki Mazsi





Berki Mazsi közel egy évvel Berki Krisztián tragikus halála óta teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől. Magánéletéről ma már szívesen beszél. Most azonban nagy változás történt az életében, Székesfehérvárra költözött.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.04.28.
berki mazsi Berki Krisztián költözés

Még mindig sokakat foglalkoztat Berki Mazsi magánélete. Néhány hónapja gyakran került az újságok címlapjára, Berki Krisztián halála után újra rátalált a szerelem, mégpedig egy székesfehérvári üzletember személyében. A szaftos pletykákra éhes emberek az elmúlt napokban azt találgatták, vajon együtt van-e még Zoltánnal. A Borshoz eljutott információk szerint minden rendben van közöttük, sőt időközben összeköltöztek.

Nagyon jól megvannak, boldogok. Élvezik a mindennapokat, de már családként. Egy háztartásban élnek, jó ideje összeköltöztek, de teret adnak egymásnak, hogy mindenki tudja intézni a saját dolgát.

„Mindemellett arra is szánnak időt, hogy kettesben töltődjenek a szerelmesek. Zoltán nagyon figyelmes Mazsival, igyekszik mindenben a támasza lenni a gyermekét illetően is” – mondta a lapnak egy közös ismerősük.

„Próbálom újjáépíteni és újrakezdeni az életünket”

Mazsit az utóbbi időben gyakran látták Székesfehérváron új párjával. A Bors megkereste Mazsit, aki választ adott arra, miért tartózkodik sokat a vidéki városban.

„Nem foglalkozom semmilyen hamis információval.” 

Viszont nagy változások történtek az életemben az elmúlt időszakban, korábban erre tettem utalást a különböző platformjaimon, ugyanis januárban elköltöztünk Budapestről Székesfehérvárra, itt próbálom újjáépíteni és újrakezdeni az életünket.

„Ez volt az oka annak, hogy Emmácska bölcsődét váltott” – kezdte lapunknak Mazsi. „Kecskeméti vagyok, kezdünk újra beilleszkedni a vidéki életbe. Bár Fehérvár kisebb, mint a szülővárosom, de nagyon megszerettem és jól érzem magam itt. Az életemnek van olyan része, ami még mindig Budapesthez köt, így hetente egy-két alkalommal utazom a fővárosba, előfordul, hogy a testvéremnél alszom vagy épp barátnőzök, összekötöm a kellemeset a hasznossal, ahova kislányomat is magammal viszem” – jelentette ki.

Berki Mazsi
Mazsi felhagyott budapesti életével és Székesfehérváron kezdett új életet Fotó: Instagram

 

„Egyelőre a magánéletemről nem szeretnék beszélni”

Berki Mazsi azt is kihangsúlyozta, a jövőben sem kívánja megosztani magánéletének ezen részét, ennek pedig komoly oka van.

„Mint ahogy azt már korábban is mondtam, a magánéletemet többször nem szeretném közszemlére tenni, mint ahogy azt sem, hogy találgassanak, miként és kivel élem az életemet. Úgy érzem, szívem joga annyit elmondani, amennyit én jónak gondolok. Sajnos ennek ellenére mégis gyakran találkozom olyan álinformációkkal, amik nem felelnek meg a valóságnak. Van egy kislányom, őt különösen óvnom kell ebben a világban, ezért egyelőre a magánéletemről nem szeretnék beszélni” – mondta a lap érdeklődésére.

 





 





Ezeket olvastad már?
Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás