Új vizekre evez Balázs Pali, aki meglepő álnévvel akarta indítani a pályáját





Rádiós műsorvezetőként teszi próbára magát Balázs Pali. Az énekes immár 27 éve van a pályán, s eszében sincs visszavonulni, ám vallja, kellenek az új kihívások!



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.05.27.
pálya Balázs Pali Sportrádió zenész

Immár 27 éve van a pályán Balázs Pali. A sármos énekesnek eszében sincs visszavonulni a zenéléstől, ám most új területen próbálja ki magát!

Rádiós műsorvezetőnek áll Balázs Pali

Elindítok egy saját rádióműsort!" – árulta el elsőként a Metropolak az elismert énekes. 

Ez újdonság az életemben, de nem jelent pályaváltást! Ugyanúgy énekelek, fellépek, dalt szerzek. A rádiózás a szabadidőmből megy el, amikor egyébként biciklizni, focizni, hajókázni szoktam, na meg kirándulni. Ez is egyfajta kirándulás lesz, csak nem a természetben, hanem a rádiózás világában" – élt a frappáns hasonlattal az énekes. 

A beszélgetős rádióműsor ötlete onnan jött, hogy egy alkalommal az újpesti focista fiúkkal tartottunk haza, a buszban pedig vég nélkül ment a sztorizgatás. Rájöttem, ezeknek az embereknek annyi érdekes, tanulságos története van, amit érdemes lenne a nagyközönség elé tárni!"

Az ötletből megvalósult álom lett

Szombat délben debütál a Sport Rádión a Két félidő Balázs Palival című portréműsorom. Az adás első felében egy-egy művész barátommal beszélgetek, majd egy válogatott sportoló következik. A legelső adásban Varga Miklós lesz a vendégem, aki többek között az Európa című sláger megszületésének kálváriájáról beszél. Aztán Mészöly Kálmán fia, Géza mesél majd a külföldi és hazai pályafutásáról. 

Mindig fontos tanulni, ezekből a sikertörténetekből és kudarcokból pedig sokat lehet okulni. Fontos üzenete lesz a műsornak az, hogy sosem szabad feladni, a legnehezebb helyzetekben is küzdeni kell, s akkor biztosan valami jó fog kisülni belőle végül.

Balázs Pali első vendége Mészöly Kálmán fia, Géza lesz. Fotó: Balázs Pali

„Egyetlen pálya van, ami vonz, ez pedig a színpadi lét"

Balázs Pali elárulta, ő is szeret mások történetéből inspirálódni és tanulni, ám új szakma nem kísérti meg.

Egyetlen pálya van, ami vonz, ez pedig a színpadi lét, az éneklés. Idén már 27 éve, hogy szólókarrierem van, és nagyon remélem, hogy a következő évtizedekben, amennyit a sors ad, méltóságteljesen tudom még kiszolgálni a közönségem igényeit!"

Ricsiként akart befutni

Lapunk kérdésére Pali elárulta: kis híján más művésznévvel ismerte meg őt az ország 27 évvel ezelőtt:

Még a legelső kazettám kiadása előtt felmerült, hogy Balázs Ricsi néven fussak. Nincs különösebb oka ennek a névválasztásnak, egész egyszerűen abban a korban olyan menőnek hatott a Richárd, Ricsi név. Aztán elvetettem, és nem is bánom. Így érzem igazán hitelesnek, amit nyújtok."

 





 





Ezeket olvastad már?
Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás