Új vizekre evez Balázs Pali, aki meglepő álnévvel akarta indítani a pályáját

Rádiós műsorvezetőként teszi próbára magát Balázs Pali. Az énekes immár 27 éve van a pályán, s eszében sincs visszavonulni, ám vallja, kellenek az új kihívások!



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.05.27.
pálya Balázs Pali Sportrádió zenész

Immár 27 éve van a pályán Balázs Pali. A sármos énekesnek eszében sincs visszavonulni a zenéléstől, ám most új területen próbálja ki magát!

Rádiós műsorvezetőnek áll Balázs Pali

Elindítok egy saját rádióműsort!" – árulta el elsőként a Metropolak az elismert énekes. 

Ez újdonság az életemben, de nem jelent pályaváltást! Ugyanúgy énekelek, fellépek, dalt szerzek. A rádiózás a szabadidőmből megy el, amikor egyébként biciklizni, focizni, hajókázni szoktam, na meg kirándulni. Ez is egyfajta kirándulás lesz, csak nem a természetben, hanem a rádiózás világában" – élt a frappáns hasonlattal az énekes. 

A beszélgetős rádióműsor ötlete onnan jött, hogy egy alkalommal az újpesti focista fiúkkal tartottunk haza, a buszban pedig vég nélkül ment a sztorizgatás. Rájöttem, ezeknek az embereknek annyi érdekes, tanulságos története van, amit érdemes lenne a nagyközönség elé tárni!"

Az ötletből megvalósult álom lett

Szombat délben debütál a Sport Rádión a Két félidő Balázs Palival című portréműsorom. Az adás első felében egy-egy művész barátommal beszélgetek, majd egy válogatott sportoló következik. A legelső adásban Varga Miklós lesz a vendégem, aki többek között az Európa című sláger megszületésének kálváriájáról beszél. Aztán Mészöly Kálmán fia, Géza mesél majd a külföldi és hazai pályafutásáról. 

Mindig fontos tanulni, ezekből a sikertörténetekből és kudarcokból pedig sokat lehet okulni. Fontos üzenete lesz a műsornak az, hogy sosem szabad feladni, a legnehezebb helyzetekben is küzdeni kell, s akkor biztosan valami jó fog kisülni belőle végül.

Balázs Pali első vendége Mészöly Kálmán fia, Géza lesz. Fotó: Balázs Pali

„Egyetlen pálya van, ami vonz, ez pedig a színpadi lét"

Balázs Pali elárulta, ő is szeret mások történetéből inspirálódni és tanulni, ám új szakma nem kísérti meg.

Egyetlen pálya van, ami vonz, ez pedig a színpadi lét, az éneklés. Idén már 27 éve, hogy szólókarrierem van, és nagyon remélem, hogy a következő évtizedekben, amennyit a sors ad, méltóságteljesen tudom még kiszolgálni a közönségem igényeit!"

Ricsiként akart befutni

Lapunk kérdésére Pali elárulta: kis híján más művésznévvel ismerte meg őt az ország 27 évvel ezelőtt:

Még a legelső kazettám kiadása előtt felmerült, hogy Balázs Ricsi néven fussak. Nincs különösebb oka ennek a névválasztásnak, egész egyszerűen abban a korban olyan menőnek hatott a Richárd, Ricsi név. Aztán elvetettem, és nem is bánom. Így érzem igazán hitelesnek, amit nyújtok."

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás