"Tényleg boldog!" – Állítja Opitz Barbi legjobb barátja

Nem csitul a botrány az énekesnő körül. Most egy barátja is elmondta, mit gondol róla.



Megosztás
Szerző: Minion
Létrehozva: 2023.05.26.
Opitz Barbi megszólal kapcsolat Bors

Opitz Barbi rajongói csak kapkodják a fejüket a napok óta tartó, sokszereplős botrány miatt, amibe kedvencük keveredett. 2022 decemberének karácsonyán mindenkit sokkolt az a bejegyzés, amelyet Barbi családja tett közzé, miszerint semmit sem tudnak róla és az is lehetséges, hogy a barátja elrabolta őt. Nem sokkal később a rendőrség épségben megtalálta az énekesnőt a saját lakásán. Akkoriban feljelentést tettek Barbi barátja, Serleg Albert ellen garázdaság bűntette miatt, ezért a rajongók azt hitték, hogy a kapcsolatuknak ezzel végleg befellegzett. Ezért is érte őket hidegzuhanyként a hír, amit az énekesnő tett közzé: újra egy párt alkotnak.

Fotó: Instagram

Valóban szereti Albertet

Nem csak az embereket, az énekesnő édesapját, Tamást is sokkolta a bejelentés. Amint tudomást szerzett róla, egy neki címzett videóban mondta el, mennyire megdöbbentette mindez az előzmények fényében. Miután Barbi és Albert is nyilvánosan nekiesett, átgondolta a dolgokat és meginvitálta őket az otthonába, majd arra kérte őket, béküljenek ki. Tette mindezt azért, mert úgy látja, hogy a lánya valóban szereti Albertet.

Megszólalt egy barát

A Borsnak megszólalt Barbi egyik barátja is, aki megerősítette ezt. A magyar Ken baba napi kapcsolatban van az énekesnővel és állítja, hogy minden rendben van vele.

Maximálisan támogatom őt mindenben. A szüleit  nem ismerem személyesen, de Barbival napi szintű kapcsolatban vagyok. Nekem ő nagyon fontos és az a lényeg, hogy jól legyen és jól érezze magát

– kezdte a Borsnak a magyar Ken baba, elmondta hogyan látja a kettejük kapcsolatát.

Én azt látom rajta, hogy Barbi jól érzi magát vele és tényleg boldog!

– jelentette ki, eloszlatva ezzel azokat a feltételezéseket, amelyek szerint az énekesnő toxikus párkapcsolatban él Alberttel. Egyelőre nem tudni, pontosan mi zajlik az énekesnő lelkében, de egy biztos: az idő erre is választ ad majd. 
 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás