RETRO RÁDIÓ

Mérgező kapcsolat: Exétől féltik a rajongók Opitz Barbit





A rajongók nem felejtik az énekesnő emberrablási ügyét. Opitz Barbi próbálja exe nevét tisztára mosni, eddig kevés sikerrel.



Megosztás
Szerző: HAÁM
Létrehozva: 2023.05.20.
Opitz Barbi botrány szerelem

Korábban már megírtuk, hogy Opitz Barbi egy újabb esélyt adott exbarátjának, akivel botrányos szakítással váltak el egymástól tavaly karácsonykor. Az énekesnő a napokban új képet tett közzé párjával, aminek a rajongók egyáltalán nem örülnek. Barbi édesanyjának tavaly decemberi segítségkiáltása szerint Albert elrabolta a lányát, életveszélyesen megfenyegette és erőszakkal akarta rávenni, hogy menjen vele Kókára. Az ünnepek alatt a VII. Kerületi rendőrkapitányság is előállította garázdaság vétsége miatt a fiút, de most minden rendbe jönni látszik a fiatal pár között.

Opitz Barbi Albert
Opitz Barbi újra összejött botrányhős exével, Alberttel - Fotó: Bors

A közös képükön az látszik, hogy Barbi  átkarolja párját mindkét kezével, és szorosan magához szorítja.

Most-holnap-örökké

- olvasható a kép alatt. Ezek szerint minden problémát sikerült ki küszöbölnie a fiatal párnak, hiszen csak úgy szikrázik közöttük a szerelem a kép alapján.


Barbi cáfolja az emberrablást

A tavaly decemberi emberrablás vádjáról Barbi eddig mélyen hallgatott, viszont pár napja az Instagram felületén megosztott egy 24 órán át látható sztorit, amiben párját próbálja védeni. Szerinte az egész csak egy félreértés, ami a szenteste előtti napon történt, amikor mindenki azt hitte, hogy valami nagy baj történt vele.

" Hónapok óta azt írják, hogy a barátom elrabolt... Nem rabolt el! Nézzük, mi is volt: teljes félreértés történt, pár óráig nem voltam elérhető, mivel aludtam otthon!Előtte este volt egy vitánk, ami után kibékültünk, és együtt akartunk hozzá lemenni vidékre reggel, csak én visszafordultam, mert a fűtést elfelejtettem lekapcsolni. Ő nem tudott megvárni, sietett munkába, én viszont mondtam neki, hogy akkor később megyek le hozzá, visszaalszom picit. Na, ez idő alatt nem ért el délután senki, összesen kb. három órán keresztül " 

- kezdte a magyarázkodást Opitz Barbi, aztán tovább folytatta: " Mindenki csak abból indult ki, hogy előtte este vitáztunk, és jöttek a feltételezések, nyilván teljesen jóindulatból, aggodalomból fakadóan, hogy elrabolt, azért nem vagyok elérhető " - szögezte le Barbi, aki ezzel gyakorlatilag a saját családjával is szembefordult, ugyanis édesanyja és testvére is kétségbeesetten kereste őt azon a bizonyos karácsonyon.

 

 

Mérgező kapcsolat?

A kibékülés híre és a szerelmes pár új fotója felrobbantotta az internetet, amelyet Barbi közönsége kezdeményezett. Ugyan Barbi képe alatt csak jókívánságok láthatóak, azonban más platformokon az emberek egyáltalán nem tudják, hogy hova tegyék a fiatal énekesnő hírét exével, Alberttel. Nem csak kérdőjeleket okozott az emberekben a semmiből jövő bejelentés, hanem rengeteg félelmet váltott ki a nézőkből. Többen úgy hiszik, hogy egy mérgező kapcsolatnak lehetünk szemtanúi, míg egy másik véleményező ezt írta képhez:

Egy bántalmazó kapcsolatból nagyon nehéz kikerülni… 

Vajon Barbi tényleg egy mérgező kapcsolatba rekedt?

 

Hűség

Egy hölgy teljesen felforgatta a kommentszekciót megjegyzésével, amit egy reddites poszt alatt írt a fiatal tehetség párjáról. A kommentben ez állt:

Ez a srác fűzögetett, amikor még előtte együtt voltak

- jegyezte meg névtelenül az illető, akiről az oldal anonimitása miatt nem lehet tudni semmit. 

Az internet népe nagyon félti Barbit, nehogy megint csalódás, vagy atrocitás érje.





 





Ezeket olvastad már?
„Nincs szükség rá, hogy felneveld a gyerekeidet” – Oszter Alexandra megdöbbentő tanokat követ

„Nincs szükség rá, hogy felneveld a gyerekeidet” – Oszter Alexandra megdöbbentő tanokat követ

Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás