Krausz Gábor kifakadt: Innen engem csak a kukászsákban visznek el - Videó!

Krausz Gábor végre révbe ért... A sztárséf elmondta, többet nem akar költözni.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.05.27.
celeblakás Krausz Gábor Tóth Gabi

Krausz Gábor és Tóth Gabi birtokba vette első és talán utolsó saját otthonát, ahová a hot magazin bepillantást nyerhetett. 

A séf eddig még egyetlen ingatlanhoz sem kötődött, hiszen azok csak albérletek voltak, de ez az érzés most megváltozott.

Ilyen szempontból nem vagyok érzelmes típus, eddig nem kötődtem az albérleteimhez, de innen már nem szeretnék elköltözni. Anno Angliába egyedül utaztam ki egy bőrönddel, ott mindig aszerint választottam albérletet, hogy minél közelebb legyen az étteremhez, ahol éppen dolgoztam. Akkoriban az volt az otthonom, ahol az ágyam volt, hiszen szinte csak aludni mentem haza. Mióta Gabival együtt vagyunk, új értelmet nyert számomra az otthonteremtés fogalma. Kezdem megszokni, hogy már nem bőröndből élek, hanem rend van, szép környezetben lakom a családommal, s mindez sokkal kiegyensúlyozottabbá tesz

- mondta a magazinnak Krausz Gábor, aki a költözés véghajrájában egy rövid videóban árulta el, hogy szerinte családjával megtalálták azt az otthont, ahol élete végéig boldog lehet.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás