Ki számolja már? Gáspár Győző megint oltár elé vezette Bea asszonyt





Gáspár Bea és Győzike szerelme valahol az égben köttetett, és immáron több mint három évtizede tart. Ezt pecsételték meg egy újabb esküvővel.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2023.05.17.
Gáspár Győző szerelem Gáspár Bea esküvő

Gáspár Győző óvodáskorától gyűjtötte a bátorságát, hogy elmondja Beának, szereti és vele akarja leélni az egész életét. Végül a középiskola végéig nem állt szíve hölgye elé a vallomással, de amikor megtette, felgyorsultak az események. Rövid udvarlás után lánykérés, és szinte azonnal megtartották első esküvőjüket és lakodalmukat, melyet számolatlanul követtek az ismétlések. Utoljára éppen a mögöttünk álló hétvégén házasodtak össze, hogy ezzel is szentesítsék azt a harminc évet, melyet egymás mellett töltöttek jóban, rosszban. 

Gáspár Győző fényűző esküvőn vette el újra Beát (Fotó: hot! magazin)

A hot! magazin munkatársa is a meghívottak között volt, így volt alkalma beszélgetni az „ifjú párral” kapcsolatuk kezdetéről. 

„Még ovisok voltunk, de szerintem már előtte is ismertük egymást. A nagymamám Győzőék felé lakott, az ő nagymamájával nagyon jó barátnők voltak. Egy oviba jártunk, egy általános iskolába, előttem ült nyolc évig a padban, rólam puskázott mindent. Rossz tanuló volt, én meg jó. Aztán Balassagyarmatra ment továbbtanulni, én meg Salgótarjánba, ott négy év kimaradt. Amikor újra találkoztunk, jöttem haza suliból, és ő is, mellém ült a buszon, beszélgettünk. Már akkor kérdezgette az unokatestvéremet, hogy mit szólna a család, ha udvarolna nekem” – emlékezett Bea asszony az első időszakra a friss hot! magazinban.

 

Gáspár Győző a gálánsságával aratott

Sokat nevettek, együtt mentek a szüreti bálba, de az akkor tizennyolc éves lány csak úgy kezelte a fiút, mint egy volt osztálytársat. Nem úgy Győző! Ajándékokkal halmozta el a szerelmét: hol egy virágcsokorral, hol rágógumival – mindig vitt magával valamit, ha találkoztak.

„Akkor nagyon gáláns volt, ezzel megfogott.”

Nekem addig egysíkú életnek tűnt, hogy egy pékségben dolgozom: négyre már ott kellett lenni, és délig maradni. Hullafáradtan hazaestem, semmihez nem volt kedvem; ebből rángatott ki, hogy elvitt vacsorázni, ide-oda.

„Mindig elkérte az apjától a kocsit, és csak azért, hogy engem hurcibáljon, odaadták neki” – magyarázta a ma már kétszeres édesanya.

Nem sokkal később megtörtént a lánykérés is: októberben elmentek a szüreti bálba, a következő év húsvétján pedig Győző feltette a nagy kérdést.

„Zöldséges voltam, áruért mentünk, ültünk a kocsiban hátul a ládákon, amikor megkérdeztem: »Bea, leszel a feleségem? Úgy gondoltam, hogy elveszlek feleségül, mert ha te az enyém nem leszel, másé sem!« Nem hagytam gondolkodási időt, mondtam, hogy húsvétra vinném a gyűrűt. Lementem a családommal hozzájuk, és jeleztem, hogy szeretnék gyűrűt hozni, mert szeretem Beát, el akarom venni feleségül. Addigra már a szüleink is kokettáltak, jóban voltak. Júliusban meg is házasodtunk” – ecsetelte Győzike.

Hogy Győzike és Bea asszony miket meséltek még az együtt töltött, kalandos három évtizedről, az megtudhatja a hot! magazin legfrissebb számából. 

 





 





Ezeket olvastad már?
„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás