RETRO RÁDIÓ

Vasvári Vivien megmutatta: Így gömbölyödik a kismamapocakja

Újabb ritka pillanat a szőke szépség életéből.Megosztás
Szerző: B.P.
2023.04.07. 08:30
Vasvári Vivien kismama

Szinte napra pontosan egy hónapja jelentette be Instagram-oldalán Vasvári Vivien, hogy kisbabát vár, nagycsütörtökön pedig megmutatta rajongóinak a kismamapocakját is az interneten.

Vasvári Vivien
Fotó: Vasvári Vivien/Facebook

Mint azt megírtuk, Vasvári Vivien, aki régóta nem nyilatkozik a magánéletéről, január 10-én úgy döntött, szeretne egy kis betekintést engedi a párkapcsolatába.

„A mai világban sokszor ami nehézkes, kihívásokkal teli, azt eldobjuk magunktól, mely hibákba az elmúlt években mi is beleestünk a párommal, Zsigmonddal. Igazából soha nem engedtük el egymás kezét és az elmúlt évben sokat tettünk azért, hogy ma nagy örömmel megoszthassam veletek, hogy 3 év után úgy döntöttünk, hogy véglegesen összekötjük az èletünket. A hír igaz, IGENT mondtam!”

– írta, és egy szerelmes, jegygyűrűs képet is megosztott Baliról.

 

Vivien a Borsnak adott exkluzív interjújában elárulta, december elején, miután megkérték a kezét, elkezdték tervezni az esküvőt.

„Tudtuk, hogy még idén szeretnénk összekötni az életünket, mert szerettünk volna babát, de a terv az volt, hogy csak az esküvő után”

– mondta a szőke kismama.

„Ameddig csak lehetett, próbáltuk titkolni mindenki előtt a várandósságomat, de március elejére már egyre több pletyka keringett, így a bejelentés előtt pár nappal mondtuk el a gyerekeknek. Óriási volt az öröm és a sikoltozás, arról nem is beszélve, hogy azóta azon veszekednek, ki fogja majd etetni, játszani vele, vigyázni rá”

– mesélte Vivien, aki párjával, Zsigmonddal együtt rutinos szülőknek tartják magát, a mindennapokban négy csodás gyermeket nevelnek, így fel vannak készülve a kicsi érkezésére. 

S hogy mi lesz a neve a születendő gyermeknek?

„A kicsi nevével kapcsolatban bajban vagyunk. Jelenleg nem tudjuk a nemét a babának, és ez a májusi esküvőnkig így is marad. Addig két nevet kell kitalálnunk, és mivel különlegeset szeretnénk, ez elég nehéz. Van pár ötletünk, nincsen vita, de még nem találtuk meg azt a bizonyos tökéletes nevet” – árulta el Vivi.

Íme a gömbölyödő pocakú kismamafotó:

 

 

Ezeket olvastad már?
Nagy a baj: betegségéről vallott Britney Spears

Nagy a baj: betegségéről vallott Britney Spears

Kórházba került G.w.M

Kórházba került G.w.M

Hatalmas a boldogság: nagymama lesz a 40 éves sorozatsztár

Hatalmas a boldogság: nagymama lesz a 40 éves sorozatsztár

Nem nyitott ajtót, holtan találtak rá lakásán a 49 éves hírességre

Nem nyitott ajtót, holtan találtak rá lakásán a 49 éves hírességre

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás