Szakított a sztárpár, Csonka Pici házasodna, Harry herceg válását jósolják

Összeszedtük, melyek voltak a legnépszerűbb cikkeink az elmúlt héten.



Megosztás
Szerző: BB
Létrehozva: 2023.04.02.
heti összefoglaló Tóth Andi gwm top 5 berki mazsi Csonka András marics peti

A héten vezető hír volt a két sztárénekes, Tóth Andi és Marics Peti szakítása. A kommentelőket azonban nem lepte meg annyira a bejelentés. Ők ugyanis már felfigyeltek arra, hogy valami nincsen rendben köztük, mint mondták, már a Sztárban Sztár műsorában sem néztek egymásra.

„Annyira más személyiség mindkettő, hogy szerintem ez egy nagyon toxikus kapcsolat lehetett... Mentségükre szóljon, hogy legalább belátták, hogy nem megy ez együtt, és nem húzták tovább a másik idejét. Most nehéz lesz, de én szurkolok Andinak, hogy sikerüljön felállni ebből mélységből, amiben most benne van” – írta meg véleményét a bejelentés kapcsán az egyik rajongó.

Fotó: Bors

Tóth Andi még a szakítás bejelentése előtt szárnyra kelt pletykákra reagálva azt mondta, szét tudja választani a munkát a magánélettől. 

Úgy ülök be a stúdióba minden vasárnap, hogy kizárok mindent, mivel kizárólag a műsor a lényeg. Mindenkinek annyi pontot adok, amennyit véleményem szerint megérdemel. Tibi szerintem egy hatalmas meglepetés ebben az évadban, és ha úgy érzem, meg is mentem

– emelte fel a hangját a zsűritag.

Mi lett volna, ha...?!

Csonka András az Instagramon posztolt, azon gondolkodik, hogy vajon miért nem házasodtak össze színésztársával, akit még a főiskolán ismert meg. Már 33 éve boldog házasságban élnének.

Kemény vádak – tisztázná magát a zenész

Megszólalt L.L. Junior és G.w.M zenésztársa, aki szerint hamis vádakkal tartóztatták le. Most kiállt a nyilvánosság elé, tisztázni szeretné magát. Azzal vádolják, hogy egy halomnyi fegyverrel egy rablásra készült társaival.

Apjára hasonlít Berki Krisztián lánya

Berki Mazsi egy cuki fényképet osztott meg követőivel a lányáról. A kommentelők szerint a megboldogult Berki Krisztián, a lány apja büszke lenne rá, hogy mennyire hasonlít rá. Már másfél éves lesz Emma.

Véget ért a nagy szerelem?

Szakértők szerint vége Harry herceg és Meghan Markle házasságának. Ezen a héten érkezett Londonba Harry herceg, hogy részt vegyen Elton John bírósági meghallgatásán. Testbeszédszakértők szerint a herceg boldogabb, mint valaha, és ez csakis annak köszönhető, hogy egyedül érkezett a helyszínre. 

„Harry Meghan nélkül egy teljesen más személy, egy másik férfi. Olyannak tűnik, aki boldog és élvezi az életet, nem viccelek, te magad is láthatod ezt a videóban. Kihúzott háttal sétál, körülnéz maga körül. Nem pedig a padlót bámulja, amit általában Meghan oldalán csinál” – mondta a szakértő. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás