„Most egy nagy korszak lezárul…” - újabb magyar énekes hagy fel a zenéléssel





Krizsán Lili nehéz elhatározásra jutott, a közösségi oldalán közölte a döntését rajongóival.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.04.17.
búcsú visszavonulás

Mint ahogy azt a Metropol is megírta, Tóth Andi nemrég bejelentette: visszavonul és nem énekel többet.

Krizsán Lili is befejezi zenei karrierjét Fotó: Máté Krisztián

A drámai döntés után nem sokkal most egy újabb énekesnő, a Sztárban sztár leszekben ismertté vált Krizsán Lili döntött úgy, hogy befejezi zenei karrierjét. A törékeny énekesnő minden álma az volt, hogy a műsor által megvalósítsa vágyait. Sajnos a sors közbeszólt. Anorexiájával többször kórházba került, időközben visszaköltözött Siófokra, és civil állást vállalt

Dolgozott futárként, később munkát váltott, egy pizzázóban helyezkedett el. Nem volt degradáló számára a kétkezi munka, ha kellett, tésztát is gyúrt. Miután felépült a betegségéből, elkezdett komolyabban foglalkozni a karrierjével. Az énekesnő most a közösségi oldalán árulta el, hogy miért döntött a visszavonulás mellett.

Néha van, hogy valamit annyira a magunkénak érzünk, hogy azt hisszük, ha nem lenne, értelmetlen lenne az életünk. Aztán egyszer csak valami megváltozik. Már nem okoz örömet, ami a mindent jelentette… nem adja meg azt a fajta boldogságot, nyugalmat, jó érzést, amit anno megadott. Nálam ez a zene és a média…

– kezdte gondolatait Krizsán Lili.

Az énekesnő ezután azzal folytatta, hogy az elmúlt nyolc évben minden napja erről szólt. Dalt írt, különböző műsorokban vett részt, és mindezek által sok tapasztalatra tett szert. Végül mégis döntést hozott.

Hosszas, nehéz elmélkedés után oda jutottam, hogy az első a boldogságom! Hogy legyen egy stabil, sikeres életem. Ezek az évek mindenről szóltak, csak erről nem. Az utóbbi időben csak elvett tőlem ez az egész. Szívem-lelkem benne volt minden egyes projektben. Éjjel-nappal, esőben, szélben, fagyban csináltam és csináltam. Minden időm, energiám, pénzem, kapcsolatom, egészségem (…) rááldoztam a zenére. De! Elkezdtem azt érezni, hogy elveszett a boldogságérzés. Már nem azt adja, amit adott nekem. Nem »megnyugvás« vagy öröm, hanem sokkal inkább szorongás, megfelelési kényszer, csalódottság és bizonytalanság… (Utóbbiakból egyik sem segít hozzá ahhoz, ami a fentebb említettekben szerepel)

– magyarázta.

Krizsán Lili beszámolójában elmondta, hogy az utóbbi néhány hónapban az élete nagy fordulatot vett. Az énekesnő azonban mindenkit megnyugtatott, hogy nem fog eltűnni, csak élete más területén lesz jelen, amikről később majd beszámol – írja a Bors.

 





 





Ezeket olvastad már?
Rajongók milliói zokognak most, meghalt a Gyűrűk ura sztárja

Rajongók milliói zokognak most, meghalt a Gyűrűk ura sztárja

Kökény Attila: „Soha nem féltem a kihívásoktól, bevállalós vagyok!”

Kökény Attila: „Soha nem féltem a kihívásoktól, bevállalós vagyok!”

Jákob Zoli olyat tett, amire nem számítottak

Jákob Zoli olyat tett, amire nem számítottak

Fotókon a legnagyobb sztárok büszke anyukái

Fotókon a legnagyobb sztárok büszke anyukái

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás