„Lehet ebből akár egy közös dal is” – Gubik Petrát hatalmas virágcsokorral lepte meg Bereczki Zoltán

A Sztárban Sztár első és legutóbbi győztese egymásra talált. Bereczki Zoltán pénteki koncertjén Gubik Petra volt a sztárvendég a MOM Kulturális Központban.Megosztás
Szerző: SZK
Létrehozva: 2023.04.25.
Módosítva: 2023.04.25.
Bereczki Zoltán koncert felkérés megtiszteltetés Gubik Petra sztárban sztár

Bereczki Zoltán régóta nyomon követi Gubik Petra pályafutását, és még a nemrég véget ért Sztárban Sztár műsora is összeköti az énekeseket.

Óriási megtiszteltetés volt számomra, hogy meghívott engem a koncertjére. Ez tőle egy elismerés, úgy éreztem. Az, hogy ott állhattam a Zoli mellett a színpadon, elgondolkodtatott azon, hogy ez most egy újabb kapu, amin beléphetek. Ez a karrieremnek egy másik ága

 – mesélte boldogan lapunknak a Sztárban Sztár friss győztese.

Örömmel mondtam igent”

Bereczki Zoltán fejében már korábban megfordult ez a közös éneklés.

– Még nem is indult be a Sztárban Sztár, amikor Zoli jelezte, hogy szeretné, hogy a koncertjén énekeljek, megkérdezte, hogy lenne-e kedvem hozzá, amire örömmel mondtam igent. Aztán átfutott az agyamon, hogy Zoli anno megnyerte a Sztárban Sztár első szériáját, és gondoltam, milyen ciki lenne, ha én valahol a negyedik-ötödik helyen végeznék hozzá képest..., hiszen tudtam, hogy a koncert a verseny után lesz majd – mondta mosolyogva érdeklődésünkre Gubik Petra, a Sztárban Sztár idei nyertese, aki hatalmas örömmel vette át a színpadon a virágcsokrot Bereczki Zoltántól, aki megköszönte neki a műsorban való részvételét, egyúttal gratulált is a győzelméhez.

Lehet ebből akár egy közös dal is”

Muzsikáltunk. És ma először velünk volt Petu is. De nem utoljára

 – olvasható Bereczki Zoltán Instagram-posztjában a fantasztikus hangulatú koncertről.

„Azt éreztem, hogy működött minden, ahogyan azt egy duettpartnerrel kell. Ki tudja, talán annyira megihletjük egymást, hogy írunk egy dalt...– mesélte Petra.

Zoli a próba alatt is folyamatosan ellátta Petrát tanácsokkal, apró fortélyokkal, amiért nagyon hálás.

– Figyeltem minden mozdulatát a backstage-ből. Példaértékű az a profizmus és maximalizmus, amit ő képvisel – fűzte hozzá a színésznő.

„Önbizalmat adott a verseny”

Folyamatosan egyengettem a zenei karrieremet a színház mellett, de eddig háttérbe szorult. Most viszont nagyobb felületet kaptam, többen megismertek, úgyszólván kellett egy jó szél, amit a vitorlával be kell fogni, és ez a szél most megvan, próbálok ezzel okosan gazdálkodni. Már a Sztárban Sztár alatt nagyon sokféle zenei stílusba bele kellett kóstolnom, olyanba is, amibe egyébként nem kezdenék. Most már szeretném újra a saját utamat járni, és az biztos, hogy egyfajta önbizalmat adott a verseny nekem

– hangsúlyozta Gubik Petra, majd elmesélte, hogy mostanában nagyon elfoglalt, a színház mellett a saját dalain is dolgozik.

Trap kapitánnyal készítette legújabb számát

Molnár Tibor Trap kapitány
Fotó: TV2

– Megszületett a legújabb dalom, ami a napokban fog megjelenni Vagy-e, nem vagy-e? címmel. Ez egy korábbi dalomnak a feldolgozása. A szöveget én írtam, a zenei átdolgozás Farkas Izsák és Molnár Tibor Trap kapitány munkáját dicséri. A dal videóklipje is készen áll a nyilvánosságra. 

Egy modern kori népdalnak szántam, amiben ott vannak a folkelemek, a modern elektropop elemeivel ötvözve

 – tette hozzá Gubik Petra.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás