RETRO RÁDIÓ

Végre újra a régi! Hosszú betegség után visszatér Bereczki Zoltán





Az énekes életében több nagy változás is volt az elmúlt időszakban. Decemberben egy olyan komoly betegség támadta meg, ami akár a karrierjébe is kerülhetett volna, februárban pedig visszaadta a színházi szerepeinek nagy részét, mert több időt akar a nemrég született kislányával tölteni. Bereczki most mégis útnak indult.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.03.15.
Módosítva: 2023.03.15.

Egy egyszerű gégegyulladással kezdődött Bereczki Zoltán pokoljárása még decemberben, pont a karácsonyi koncertturnéja előtti napokban. A zenész az első tünetek észlelésekor azonnal orvoshoz fordult, de hiába a lelkiismeretes kezelések, az állapota csak nem akart javulni. 

A torkában keletkezett gyulladás olyan intenzív volt, hogy a kezelőorvosa végül némaságra ítélte, így a zenésznek esélye sem volt a többállomásos koncertkörútját teljesítenie. Zoli érthetően nagyon csalódott volt a diagnózisa hallatán, attól pedig komolyan meg is ijedt, amikor kiderült, hogy ha nem változik hamarosan az állapota, akár örök életére probléma lesz a hangszálaival, aminek egyenes következménye, hogy befejezheti az énekes karrierjét, amit mindennél jobban szeret. 

Bereczki Zoltán nagy bajban volt decemberben – Fotó: Máté Krisztián

Olyan apuka akart lenni, aki jelen van a gyermeke életében 

A gyógyulás lassú napjaiban Bereczki újabb elhatározásra jutott, ráébredt, hogy szeretne sokkal több időt tölteni a kisebbik lányával, a 19 hónapos Flórával, ezért visszaadta a Centrál Színházban az összes szerepét, hogy olyan apuka lehessen, amilyen mindig is szeretett volna lenni. 

„Azért adtam vissza a szerepeimet, mert apuka akartam lenni, és félig ezt nem lehet csinálni. Nagyon vágytam arra, hogy ezt most, ebben a körben jól csináljam. De most sem tudhatom, jól csinálom-e... A tegnapi fürdetésnél például a gyermekemről levettem a pelenkát, ő pedig visongva rohangált körbe a lakásban... Nem tudtam, hogy ezen meg tudok hatódni, de úgy látszik, igen. A nagyobbik lányomtól is meghatódom, jó dolgai vannak...” nyilatkozta a témában Bereczki Zoltán, aki immár csak a Centrál Színházban játssza a saját darabjait, illetve koncertezik, de napközben főállású apa.

Visszatérés a színpadra 

A márciusi visszatérést nagyon komoly munkafolyamat előzte meg. A színész-énekesnek újra kellett treníroznia a hangszálait, hogy ki tudja énekelni azokat a hangokat, amelyekkel a torokgyulladás következtében meggyűlt a baja, mostanra pedig úgy tűnik, hogy a hangja végre újra a régi. 

„Most pótoljuk be a decemberi lekötött és elmaradt koncerteket, nagy izgalommal és lelkesedéssel vágtunk bele az Álmodozó címet viselő turnéba” – mondta a Metropol megkeresésére Ferenczi Orsolya, a zenész menedzsere. 

„Az elkövetkező napokban megjárjuk Szlovákiát, az Eötvös10 Művelődési Házat, Szolnokot, és végül megérkezünk a MOM Kultba április 21-én. Zoli rendkívül motivált, tele van energiával, és nagyon boldog, hogy újra találkozhat a közönségével” – fejezte be a megszólalását a szakember. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás